Hieronta, ryhmäliikunta ja hyvinvointipalvelut

Tule pitämään itsestäsi hyvää huolta!

Varaa paikkasi ›

Hierontaa Sipoossa

Meillä Sipoon Hyvinvointikeskuksessa klassista hierontaa tekevät koulutetut hierojat. Tervetuloa!

Hierontaan ›

Lahjaksi hyvää oloa ja hyvinvointia

Haluatko löytää lahjan ihmiselle, jolla on jo kaikkea? Lahjakortti on mitä parhain tapa muistaa läheistä! Saat lahjakortit nyt myös verkkokaupasta.

Verkkokauppaan ›

Yrityksille

Järjestämme erilaisia tilaustunteja yrityksille. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Kerromme mielellämme lisää yritystarjonnastamme!

Meiltä myös tilavuokraus ›

Pikku puodistamme ihania tuotteita

Vastaanottomme yhteydessä on pieni puoti, josta löydät mm. luomu-tuotteita, lihashuoltotuotteita, keramiikkaa ja paikallisia käsitöitä.

Tervetuloa ›

Kurssit

Liikkumista, lempeyttä, hyvää oloa ja energiaa kaikenikäisille – tervetuloa kursseillemme!

Tervetuloa ›

Sipoon Hyvinvointikeskus

Kaipaatko parempaa vointia? Varaa aikaa itsellesi ja tule meille!

Sipoon Hyvinvointikeskus (Sipoon hieronta ja hyvinvointi) tarjoaa monipuolisia hyvinvointiin liittyviä palveluita. Teemme työtä täydellä sydämellä tavoitteenamme auttaa siinä, missä juuri Sinä apua tarvitset.

Palveluihimme kuuluvat erilaiset hieronnat perinteisestä klassisesta vyöhyketerapiaan aina vauvoista odottaviin äiteihin, intialaisesta päähieronnasta FaceLift-hierontaan ja moneen muuhun. Tutustu ja tule rentoutumaan, helpottamaan kehosi kipu- ja jännitystiloja ja saavuttamaan kokonaisvaltainen kehon sekä mielen tila, jossa sinun on hyvä olla.

Ryhmäliikunnastamme löytyy puolestaan monenlaisia tapoja liikkua ja huoltaa kehoa joogatunneista voimaan sekä liikkuvuuteen. Lisäksi järjestämme lyhytkestoisempia kursseja ja esimerkiksi elämäntapamuutokseen tähtääviä yksilö- ja pienryhmävalmennuksia.

Ajanvaraus näihin kaikkiin onnistuu kätevästi varauskalenterista, puhelimitse tai sähköpostilla. Varaa aika tai ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja palveluistamme!

Lahjakortit VERKKOKAUPASTA

Näin tulet meille:

Bussipysäkit sijaitsevat välittömässä läheisyydessä.
Autolla tulevat, auton saat parkkiin rakennuksen sivupihalla olevalle parkkipaikalle "Varattu" paikoille tai kadun varteen. Lisää parkkitilaa löytyy talon kohdalla olevan koulun parkkipaikalta.
Sisäänkäynti sijaitsee talon takana. Ulko-ovelta rappuset toiseen kerrokseen, josta löydät tilamme. Yläoven ollessa lukittuna, soitathan ovikelloa.

Varaa aikasi ›

Tilojen vuokraus, yksityistunnit ja lasten synttärit

Meiltä on vuokrattavissa tilat yksityiseen tai yrityskäyttöön esimerkiksi, polttarit, synttärit, tyhy-päivät, pikkujoulut sekä muihin tilaisuuksiin. Tilat voi vuokrata omitoimikäyttöön tai varata ohjattu liikunta- tai rentoutusharjoitus. Suunnittelemme yksityistunnit aina tarpeen mukaan.
Lisäksi järjestämme lasten ja nuorten liikunnallisia synttäreitä – mikä helppo tapa saada muksut viettämään hauskoja kekkereitä ohjatusti paikassa, jossa on tilaa touhuta! Tutustu lasten synttäreihin ››

Tutustu ›

Me

Sipoon Hyvinvointikeskuksessa sinua palvelevat koulutetut hierojat ja vyöhyketerapeutit. Ammattilaisiimme kuuluu myös liikunnanohjaajia, hyvinvointivalmentajia ja joogaohjaajia. Olet hyvissä, turvallisissa käsissä, ja jokainen asiakas kohdataan lempeästi sekä yksilöllisesti hoitoon saapuessaan.

Tutustu meihin ja tule nauttimaan Sinulle sopiva annos hyvää vointia!

Tutustu meihin ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika