FaceLift-hieronta

Ayurvedinen kohottava, hoitava kasvo- ja päähieronta.

Varaa aika ›

FaceLift-pää- ja -kasvohieronta Sipoossa

Rentouttaa, häivyttää juonteita ja kirkastaa ihoa

Syvästi rentouttava Ayurvedinen kohottava kasvo- ja päähieronta koostuu erilaisista hierontatekniikoista ja akupisteiden käsittelyistä. Se hoitaa ihoa ja syviä kudoksia, lämmittää lihaksia, häivyttää juonteita, lisää nesteenkiertoa ja tekee ihosta elastisen. Kasvojen väri tasaantuu ja kirkastuu. Hieronta on erittäin rentouttava kasvolihaksia elvyttävä hoitomuoto, joka energisoi koko kehoa.

FaceLift-pää- ja -kasvohieronta auttaa myös vähentämään stressioireita (unettomuus, päänsärky, silmäoireet, tinnitus). Se vähentää tukkoisuutta kasvoilta, niskasta, päästä ja hartioilta.

Lue ohesta lisää hieronnan hyödyistä ja varaa aikasi meille Sipoon Hyvinvointikeskukseen helposti nettiajanvarauksen kautta!

Varaa aika FaceLift-hierontaan ›

FaceLift-hieronta vaikuttaa monella tasolla

Lihaksissa. Käytämme kasvojen lihaksia jatkuvasti, mikä aiheuttaa ajan kanssa veri- ja lymfasuoniin puristuksia ja siten niiden kierron vähenemistä. Samoin myös hapen saanti sekä kuona-aineiden poistuminen vähentyy. Hieronta parantaa lihasten toimintaa, poistaa jännityksiä ja parantaa verenkiertoa, lymfan virtausta, ravinteiden saantia ja kuonan poistumista.

Hermostossa. Kosketuksella on välitön ja terveellinen vaikutus tunteisiimme. Hermostomme säätelee kehomme toimintoja. Hieronta auttaa saavuttamaan parasympaattisen hermoston vaikutustilan: rauhallisuuden, rentouden ja sisäisen säätelytoiminnan.

Nestekierrossa. Hieronta vilkastuttaa lymfan virtausta sekä verenkiertoa. Lymfasuonet ovat hyvin lähellä ihon pintaa, joten lempeillä liikkeillä hoidon aikana on tehokas vaikutus roikkuvaan, turvonneeseen ja harmaaseen ihoon.

Ihossa. Ihon pääosa on sidekudosta, joka muodostuu kollageenista ja elastiinista. Nämä kutoutuvat yhteen muodostaen joustavan verkkorakenteen. Ajan kanssa kuidut takertuvat toisiinsa ja iho alkaa menettämään elastisuutta. Hieronta auttaa uudistamaan ihon joustavuutta lempeästi kiinteyttämällä näitä kuituja ja lisäämällä liikkuvuutta. Kuolleet solut väistyvät uusien solujen tieltä.

Hoidon toteutus

Hoito tehdään hoitopöydällä selinmakuulla. Asiakas on pukeutuneena, rinnan ja hartioiden alue paljaana pyyheliinalla suojattuna. Hieronnassa käytetään korkealaatuisia luomuöljyjä, jotka ravitsevat ja hoitavat ihoa.

Hoidon esteet: kuume, influenssa, ihoinfektiot, päihteet, tarttuvat taudit (esim. herpes), märkärupi, botox viim. 3 kk:n aikana.

Yksittäinen hierontakerta on hyvä hemmotteluhoito, mutta paras vaikutus Ajara FaceLift -hieronnalla saadaan, kun asiakas käy hieronnassa viikon välein 4-6 krt.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika