Haluatko kysyä lisää? Varata ajan?

Ajanvaraus hoituu vaivattomasti verkossa. Voit myös ottaa yhteyttä kysyäksesi lisää palveluistamme.

Varaa aika ››

Sipoon Hyvinvointikeskus Oy

Y-tunnus: 3218839-4

Iso Kylätie 9
04130 Sipoo

044 242 8397
sipoonhieronta@gmail.com

Näin tulet meille:

Bussipysäkit sijaitsevat välittömässä läheisyydessä.
Autolla tulevat, auton saat parkkiin rakennuksen sivupihalla olevalle parkkipaikalle "Varattu" paikoille tai kadun varteen. Lisää parkkitilaa löytyy talon kohdalla olevan koulun parkkipaikalta.
Sisäänkäynti sijaitsee talon takana. Ulko-ovelta rappuset toiseen kerrokseen, josta löydät tilamme. Yläoven ollessa lukittuna, soitathan ovikelloa.

Aukioloajat

Hieronta-aikoja ja ryhmätunteja on vaihtelevin ajoin klo 7–21 välillä. 

Puoti ja vastaanotto avoinna 

Torstaisin klo 12-17
Perjantaisin klo 10-14

Helatorstai ja perjantai 27.5.2022 suljettu

Muina aikoina sopimuksen mukaan, p. 044 242 8397

Vastaanoton yhteydessä olevasta pienestä puodista löydät mm. luomu-tuotteita, lihashuoltotuotteita, keramiikkaa ja paikallisia käsitöitä. 

 

Yhteydenotto

Me

Koulutettu hieroja, vastaanotto
Jenni Savolainen

044 3094 263

Lue esittely

Vuosien kokemus hoiva-alalla ja kiinnostukseni kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan ohjaa työtäni hierojana. Haluan kohdata jokaisen kohtaamani asiakkaan yksilönä ja suunnitella hoidon sen mukaisesti. Kouluttaudun jatkuvasti lisää, jotta opin uusia tapoja auttaa asiakkaitani voimaan paremmin.

UMG-Wellness terapeutti
Greta Rainio(äitiysvapaalla)

050 300 1181

Lue esittely

Esittely tulossa.

Vyöhyketerapeutti ja vauvahierontaohjaaja
Anna Kinnunen

040 764 0699

Lue esittely

Ensikosketukseni vyöhyketerapiaan sain viedessäni oman itkuisen vauvan hoitoon ja saimme apua hänen vaivoihin. Kiinnostuin ja lähdin kotiäitiyden ohessa opiskelemaan vyöhyketerapeutiksi. Erityisen lähellä sydäntäni on odottavien äitien ja vauvojen hyvinvoinnin tukeminen. Omasta kokemuksesta tiedän, miten raskaus muuttaa kehoa ja voi aiheuttaa erilaisia särkyjä ja kipuja. Tiedän myös, miten uuvuttavaa itkuisen vauvan hoitaminen on koko perheelle. 

 

Aikaisemmalta koulutukseltani olen luokanopettaja ja tällä hetkellä opiskelen lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajaksi. Haluan auttaa myös heitä voimaan paremmin usein liian kuormittava koulumaailman keskellä.

 

Työssäni antoisinta on erilaisten asiakkaiden kohtaaminen. Ihminen ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena kiehtoo minua. Haluan pysähtyä jokaisen asiakkaan äärelle, kuunnella ja auttaa voimaan paremmin lempeän ja tasapainoittavan vyöhyketerapiahoidon avulla.

Koulutettu hieroja
Eerika Mielityinen

045 8987 889


 

Lue esittely

Olen harrastanut monipuolisesti liikuntaa koko elämäni, viime aikoina pääsääntöisesti crossfitin parissa. Liikuntaharrastusten myötä olen ymmärtänyt hieronnan ja kehonhuollon tärkeyden ja merkityksen jokapäiväisessä elämässä. Tavoitteeni työssäni on auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja ylläpitämään kivutonta kehoa asiakkaan toiveita kuunnellen.

Koulutettu hieroja
Riina-Maria Kittilä

050 408 7795

Lue esittely

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2013 Oulun hieroja-akatemiasta. Klassisen hieronnan lisäksi teen Intialaista päähierontaa ja stressihierontaa. Hierojan työssä ja elämänkokemuksien myötä kiinnostus ihmisen vapautumiseen erilaisista kehon jännitystiloista ohjaa työtäni.

Fysioterapeutti, Pilates-ohjaaja
Maarit Suortti

0505201605

Lue esittely

Kehon toiminta ja sen lainalaisuudet ovat kiinnostaneet minua pitkään, jo ensimmäisen ammattini, ratsastuksenopettajan, ja oman aktiivisen kilparatsastuksen kautta. Fysioterapeutti- ja Somatic pilatesohjaaja-opintojen myötä ymmärrys moninaisiin haasteisiin ja niiden ratkaisuihin syntyi ja syventyy edelleen.

Olen erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan, kokemusta on myös tules- ja neurologisten asiakkaiden fysioterapiasta. Erityisesti kiinnostukseni kohteita ovat edellä mainitut kohderyhmät sekä ratsastajat ja muut urheilijat. Luonnollisesti kaikki asiakkaat ovat tervetulleita vastaanotolleni, jokaisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen on sydämeni asia. Fysioterapeuttina kohtaan asiakkaan aina kokonaisvaltaisesti, huomioiden hänen tilanteensa kokonaisuutena.

 

Tuntiohjaaja, Personal Trainer, Hyvinvointivalmentaja
Kati Mäkelä

040 543 0027

Lue esittely

Moikka, olen Kati, tuntiohjaaja, Personal Trainer, hyvinvointivalmentaja, lähihoitaja ja lempeän kohtaamisen vahva kannattaja. Lähestymistapani hyvinvointiin on lempeän tarkasteleva, sekä yksilöä kuunteleva ja arvostava. Valmentajana vahvuuksiani on lempeä kohtaaminen, muutokseen tukeminen rauhassa pienin askelin, tekniikka edellä liikkeen ohjaaminen, sekä palautumisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkitys arjessa.

Koulutukseltani olen lähihoitaja ja hyvinvointivalmentaja (hyvinvointivalmentajan opinnot (Riveria) on sisältynyt hyvinvointivalmennuksen lisäksi kuntosaliohjausta ja ryhmäliikunnanohjausta, sekä palautumisen ja henkisen hyvinvoinnin valmennusta). Lisäksi olen lukenut avoimessa yliopistossa ravitsemustieteen, sekä liikuntapsykologian perusopinnot. Olen myös kouluttanut itseäni mm. PowerMethod-valmentajaksi, sekä Äitiysliikunnan ohjaajaksi. Koulutan jatkuvasti itseäni oppiakseni uutta, tällä hetkellä opiskelen palautumisen valmennusta.

Valmennukseni tarjoavat kokonaisvaltaista hyvinvointia, lempeää pysähtymistä itsensä äärelle, sekä pysyviä muutoksia hyvinvointisi tueksi. Koska viimeksi sinä olet pysähtynyt sen äärelle, mitä Sinä oikeasti haluat? Mitä sinä tarvitset, voidaksesi hyvin? Tiedätkö sinä minkälaiset valinnat arjessasi tukevat hyvinvointiasi, ja auttavat sinua olemaan energisempi ja onnellisempi? Minä olen täällä Sinua varten, ja valmennuksissani pysähdytään yhdessä juuri näiden teemojen äärelle. Haluan tuoda arkeesi liikunnan iloa, pysähtymistä ja oman kehon havainnointia, sekä oppimista ja yhdessä oivaltamista. Olen valmennuksissa sinua varten, voit aina kysyä ja ihmetellä, niin pohditaan yhdessä. Tunneillani vallitsee sallivuus ja lempeys, yhdessä tekeminen, sekä rento ote liikuntaan ja hyvinvointiin.

Eloisan kehon pienryhmävalmennuksen ja Uusi lempeä elo valmennuksen lisäksi teen räätälöityjä valmennuksia yksilöille, tai vaikka sinun omalle kaveriporukalle, kysy rohkeasti lisää!

Nähdään tunneilla!

Osteopaatti
Eveliina Aalto

040 5925272

Lue esittely

Osteopaattina toimin unelma-ammatissani ja tavoitteenani on aina tehdä hyvä hoito kunkin asiakkaan yksilöllisistä lähtökohdista käsin. Hoitotyylini on rauhallinen ja hellävarainen, sillä olen huomannut, että kevyelläkin otteella saa hyviä tuloksia aikaiseksi. Kouluttaudun jatkuvasti, että ammattitaitoni vastaa monipuolisesti asiakaskuntani tarpeita.

Liikunnanohjaaja, kunto- ja hyvinvointivalmentaja
Jenna Liikanen

Lue esittely

Minä olen Jenna. Olen ammatiltani Liikunnanohjaaja sekä Kunto -ja Hyvinvointivalmentaja. Lisäksi olen viimeisimmät vuodet opiskellut avoimessa yliopistossa psykologiaa, jonka eri viitekehyksissä jatkan opintoja tälläkin hetkellä ja juuri nyt olen kiinnostunut liikunnan vaikutuksesta aivoihimme, etenkin ADHD-diagnoosin tarkastelukulmasta. Tavoitteenani on tulla psykologiksi.

Liikunnanohjaajana ja valmentajana minulla on 16-vuoden laaja-alainen ja monipuolinen työkokemus. Olen kouluttautunut vuosien varrella rutkasti omien intressieni (mm. Functionality sekä ihminen psykofyysisenä kokonaisuutena), puitteissa ja kehittänyt itseäni ohjaajana juuri tämä kokonaisuus silmälläpitäen. Rakentamissani harjoituksissa huomion keskipiste on ihmisen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, jonka ykkösarvona on toimiva keho ja mieli. Harjoituksen hyödyt ulottuvat muuallekin, kuin pelkästään kehoon, sillä liikunnalla on kattavat vaikutukset aivojemme, etenkin etuotsalohkomme kehitykseen.

Minun kanssani voit kehittää ja vahvistaa itseäsi funktionaalisen (toiminnallisen) harjoittelun saralla sekä erilaisilla kehoa ja mieltä hellivillä joogatunneilla.
Järjestän myös erilaisia intensiivisiä body & mind workshoppeja, jotka syventävät käsityksiämme liikunnan moniulotteisista hyödyistä sekä rentouttavia jooga & mindfulness viikonloppuja pimenevien syysiltojen saapuessa.

Rakastan ylläpitää tunneillani avointa vuorovaikutusta ja antaa yksilöllisiä ohjeita harjoittelun tueksi. Älä siis säikähdä, jos joskus kajoan inhimilliseen suojakuplaasi, se on sinun hyväksesi. Toivon myös, että rohkenet kysyä itseäsi askarruttavista seikoista, olen täällä teitä varten.

Tervetuloa tutustumaan, oppimaan, nauttimaan ja löytämään harjoittelusta aivan uusi ulottuvuus. Ole utelias itseäsi, kehitystäsi ja kykyjäsi kohtaan. Älä aliarvioi itseäsi, saatat jopa yllättyä, kun jätät pinttyneet tapasi ja suorituskeskeisyyden pois ja uskaltaudut tutkimaan itseäsi laatikon ulkopuolelta.

Nähdään tunneilla, olen tukenasi!

Joogaohjaaja
Tinja de la Chapelle

044 200 0845

Lue esittely

Tinja on kouluttautunut 500 RYT jooga ohjaajaksi Shri Kali Ashramissa ja Shakta Joogakoulussa. Sen lisäksi hänellä on Luonto ja Erämaa- opas koulutus, luontaishoitaja-koulutus sekä lukuisien vuosien omia opintoja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Tinja ohjaa meillä lempeää traditionalista joogaa perjantaina ja sunnuntaina.

”Päästämällä irti suorittamisesta voit oppia pysähtymään, rentoutumaan ja nauttimaan, niin matolla kuin elämässäkin."

-Tinja

Koulutettu hieroja
Raisa Nieminen

050 478 2505

Lue esittely

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on ollut jo kauan kiinnostukseni kohteena. Klassisen hieronnan lisäksi teen stressiniskahierontaa. Tällä hetkellä hierontojen ohessa opiskelen Rosen terapeutiksi ja NLP masteriksi.

Liikunnanohjaaja ja jooga-ohjaaja
Aurora Rantanen

(äitiysvapaalla)

Lue esittely

Hei vaan, minä olen Aurora.

Olen kuplivaa elämäniloa, vahvaa fiilistelyä ja spontaaneja elämyksiä. Olen myös rauhaa ja hiljaisuutta, läsnäolevia kohtaamisia ja elämän ihmeellisyyden loputonta ihmettelyä.

Siispä, en ole sitä tai tätä;
vaan sitä, tätä ja tuota.
Juuri kuten koko elämä ympärillämme on;
sopivasti kaikkea sekaisin, täynnä vastakohtia, eikä koskaan pelkästään joko-tai.

Vastakohdista arkenikin koostuu; liikunnanohjaajan vauhdikas, nopeatempoinen ja menevä työnkuva on suureksi ilokseni löytänyt rinnalleen tasapainoittavan elementin, joogan.

Sinulle, joka luet tätä, olen ennenkaikkea luova ja läsnäoleva joogaohjaaja sekä innostava ja kannustava liikunnanohjaaja. Ohjaajana pyrin antamaan asiakkaalle mahdollisuuden saada harjoituksesta itselleen paitsi kokonaisvaltaisesti keholle ja mielelle hyvinvointia, niin myös ripauksen mukaansa iloa, valoa ja voimaa!

Koulutettu hieroja
Riku Forsell

045 167 5859

Lue esittely

Olen ollut pitkään kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jossa hieronta on yhtenä tärkeänä osana.
Hierojana haluan auttaa sinua voimaan paremmin.
Teen Sipoossa hierontoja lähinnä viikonloppuisin.

Kalevalainen jäsenkorjaaja
Kati Kivinen (kesäloma 28.5-26.6)

044 222 8885

Lue esittely

Esittely tulossa.

Shiatsuhieroja
Tiina Sillankorva

040 8281858

Lue esittely

Hei,

Ihmisten auttaminen ja palvelutyö on aina kuulunut elämääni. Minulla on kyky kuulla ja aistia kehon tilaa.

Olen tehnyt päätyöni lentoyhtiössä matkustamopalveluesimiehenä, työsuojelussa ja hallinnollisissa tehtävissä. 

Työn ohessa olen opiskellut kokonaisvaltaista hyvinvointia; mm homeopatia, intuitiivinen hoitaminen, kiinalainen lääketiede ja siirryttyäni varhennetulle eläkkeelle, japanilainen shiatsuhieronta, josta valmistun ohjaajaksi kesäkuussa 2022. Auttajadiplomin sain 2021.

Näiden rinnalla harrastan/opiskelen maalaamista ja olen pitänyt muutaman näyttelyn. Luonto ja liikunta auttavat jaksamaan. 

Tervetuloa luovaan vitaalishiatsu-käsittelyyni. Hoito tapahtuu aina asiakkaan energiaa kuunnellen, kunnioittaen ja voi olla keskustelevaa tai hiljaisuudessa tapahtuvaa rentoutumista. 

Shiatsuterkuin,

Tiina

Äänimaljahieronnat ja joogaohjaaja
Kristina Grice

044 012 6890

Lue esittely

Jooga ja äänimaljat astuivat elämääni silloin, kun kaipasin arkeeni tasapainoa ja sisäistä rauhaa. Olen harrastanut Sivanada joogaa noin 20 vuotta, ja voin rehellisesti sanoa, että jooga on auttanut minua ylläpitämään kehon-ja mielenterveyttä huomattavasti. Olen alunperin pianisti ja joogan harrastaminen on ollut todella tärkeä ja tehokas tapa pitää selän, sekä ranteeni terveinä. Uskon, että silloin kun keholle antaa tarpeeksi aikaa, sitä kuuntelee, rakastaa ja hyväksyy sellaisenaan, keholle riittää voimavaroja parantumaan itsestään.

Nykyään joogasta on tullut minulle elämäntapa. Viime vuonna päätin syventämään tietoja ja taitoja joogasta, ja osallistuin Yoga Nordic’in RYT 200 joogan opettajien koulutukseen. Opintoihin kuului Hatha, Hatha Vinyasa-Yin joga, joogan filosofia, sekä anatomia.

Äänimaljojen parissa olen viettänyt jo muutamia vuosia. Ne ovat tuoneet elämääni ymmärryksen siihen, mitä on hyvä olo, sisäinen rauha, syvä rentous ja vireys. Opiskelen Medi-Sound , Peter Hess akatemiassa Suomessa. Elokuussa, kun olen suorittanut lopputyö seminaarin, minua voi virallisesti kutsua äänimaljaharjoittajaksi.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika