Haluatko kysyä lisää? Varata ajan?

Ajanvaraus hoituu vaivattomasti verkossa. Voit myös ottaa yhteyttä kysyäksesi lisää palveluistamme.

Varaa aika ››

Sinua palvelevat hyvinvointialan ammattilaiset

 

Sipoon Hyvinvointikeskuksessa sinua palvelevat koulutetut hierojat, hoitajat ja terapeutit. Ammattilaisiimme kuuluu myös liikunnanohjaajia, hyvinvointivalmentajia ja joogaohjaajia. Olet hyvissä, turvallisissa käsissä, ja jokainen asiakas kohdataan lempeästi sekä yksilöllisesti hoitoon saapuessaan.

Tutustu meihin ja tule nauttimaan Sinulle sopiva annos hyvää vointia!

Koulutettu hieroja, Vyöhyketerapeutti
Jenni Savolainen

044 3094 263

Lue esittely

Vuosien kokemus hoiva-alalla ja kiinnostukseni kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan ohjaa työtäni hierojana. Haluan kohdata jokaisen kohtaamani asiakkaan yksilönä ja suunnitella hoidon sen mukaisesti. Ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista olen saanut lisäoppia myös opiskeltuani akupunktiota kivunhoitoon sekä Ersdalin vyöhyketerapia koulutuksesta.  Lisäksi olen käynyt erilaisia alan lisäkoulutuksia ja haluankin jatkuvasti oppia lisää alalta. 

Yhdessä Greta Rainion kanssa vastaamme yritysen toiminnasta ja haluamme kehittää toimintaa eettisesti ja vastuullisesti.

UMG-Wellness terapeutti
Greta Rainio

050 300 1181

Lue esittely

Olen valmistunut UMG-Wellness terapeutiksi vuonna 2010 ja lisäksi olen kouluttautunut  luonto-ohjaajaksi ja luonnonvaratuottajaksi. Luonto ja hyvinvointi on tärkeä osa elämääni. Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja haluan olla tukemassa ihmisiä löytämään oman hyvinvoinnin polkunsa.

Hoitopalveluihini kuuluvat rentouttavat, mutta samalla hyvin tehokkaat erilaiset hoitomuodot mm. Aromahieronta ja Intialainen päähieronta. 

Yhdessä Jenni Savolaisen kanssa vastaamme yritysen toiminnasta ja haluamme kehittää toimintaa eettisesti ja vastuullisesti. 

 

Osteopaatti
Tiia Peltonen

040 5551641


 

Lue esittely

Olen valmistunut osteopaatiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Hoitokäyntini on aina yksilöllinen ja
asiakkaan kokonaistilanne ja toiveet huomioonottava. Hoitaessa minulle on tärkeää, että hoitotilanne on
rauhallinen ja asiakkaalla on hyvä olla. Toivon, että asiakkaalla on olo, että hän tulee aidosti kohdatuksi
hoitoni aikana.

Fysioterapeutti, Pilates-ohjaaja
Maarit Suortti

0505201605

Lue esittely

Kehon toiminta ja sen lainalaisuudet ovat kiinnostaneet minua pitkään, jo ensimmäisen ammattini, ratsastuksenopettajan, ja oman aktiivisen kilparatsastuksen kautta. Fysioterapeutti- ja Somatic pilatesohjaaja-opintojen myötä ymmärrys moninaisiin haasteisiin ja niiden ratkaisuihin syntyi ja syventyy edelleen.

Olen erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan, kokemusta on myös tules- ja neurologisten asiakkaiden fysioterapiasta. Erityisesti kiinnostukseni kohteita ovat edellä mainitut kohderyhmät sekä ratsastajat ja muut urheilijat. Luonnollisesti kaikki asiakkaat ovat tervetulleita vastaanotolleni, jokaisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen on sydämeni asia. Fysioterapeuttina kohtaan asiakkaan aina kokonaisvaltaisesti, huomioiden hänen tilanteensa kokonaisuutena.

 

Vyöhyketerapeutti ja vauvahierontaohjaaja
Anna Kinnunen

040 764 0699

Lue esittely

Ensikosketukseni vyöhyketerapiaan sain viedessäni oman itkuisen vauvan hoitoon ja saimme apua hänen vaivoihin. Kiinnostuin ja lähdin kotiäitiyden ohessa opiskelemaan vyöhyketerapeutiksi. Erityisen lähellä sydäntäni on odottavien äitien ja vauvojen hyvinvoinnin tukeminen. Omasta kokemuksesta tiedän, miten raskaus muuttaa kehoa ja voi aiheuttaa erilaisia särkyjä ja kipuja. Tiedän myös, miten uuvuttavaa itkuisen vauvan hoitaminen on koko perheelle. 

 

Aikaisemmalta koulutukseltani olen luokanopettaja ja tällä hetkellä opiskelen lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajaksi. Haluan auttaa myös heitä voimaan paremmin usein liian kuormittava koulumaailman keskellä.

 

Työssäni antoisinta on erilaisten asiakkaiden kohtaaminen. Ihminen ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena kiehtoo minua. Haluan pysähtyä jokaisen asiakkaan äärelle, kuunnella ja auttaa voimaan paremmin lempeän ja tasapainoittavan vyöhyketerapiahoidon avulla.

Koulutettu hieroja
Riina-Maria Kittilä

050 408 7795

Lue esittely

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2013 Oulun hieroja-akatemiasta. Klassisen hieronnan lisäksi teen Intialaista päähierontaa ja stressihierontaa. Hierojan työssä ja elämänkokemuksien myötä kiinnostus ihmisen vapautumiseen erilaisista kehon jännitystiloista ohjaa työtäni.

Koulutettu hieroja
Riku Forsell

045 167 5859

Lue esittely

Olen ollut pitkään kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jossa hieronta on yhtenä tärkeänä osana.
Hierojana haluan auttaa sinua voimaan paremmin.
Teen Sipoossa hierontoja lähinnä viikonloppuisin.

Koulutettu hieroja
Raisa Nieminen

050 478 2505

Lue esittely

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on ollut jo kauan kiinnostukseni kohteena. Klassisen hieronnan lisäksi teen stressiniskahierontaa. Tällä hetkellä hierontojen ohessa opiskelen Rosen terapeutiksi ja NLP masteriksi.

Intialainen päähieronta
Heli Tiitinen

044 3820917

Lue esittely

Esittely tulossa.

Koulutettu hieroja
Eerika Mielityinen

0458987889

Lue esittely

Olen harrastanut monipuolisesti liikuntaa ja urheilua elämäni ajan, jonka myötä olen tullut tietoiseksi kehon huollon tärkeydestä. 
Teen klassista hierontaa, johon sovellan urheiluhieronnan otteita tarpeen mukaan. Lisäksi olen kouluttautunut raskaushierontaan.

Koulutettu hieroja
Pia Borgström

044 977 4235

Lue esittely

Kiinnostus ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, sai minut hakeutumaan koulutetuksi hierojaksi. Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin, on se sitten m.m. lihaskireyksien vähentäminen, toimintakyvyn ylläpitäminen, stressin vähentäminen ja rentoutus. Siksi haluan kohdata asiakkaan yksilöllisesti häntä kuunnellen ja auttaen.
Halu oppi ja kehittyä työssäni innostaa minua käymään eri koulutuksia, ja siten lisään ja päivitän omaa osaamistani.

Koulutettu hieroja
Mari Kaivonurmi

0442725514


 

Lue esittely

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi keväällä 2023. Aikaisemmalta ammatiltani olen lähihoitaja.
Haaveenani oli pitkään opiskella koulutetuksi hierojaksi ja nyt elämäntilanteeni antoi siihen mahdollisuuden.
Olen aina huolehtinut ihmisten hyvinvoinnista ja halua olla tuomassa heille helpotusta ja hyvää oloa elämään. 
Tällä hetkellä teen hierojan töitä pääsääntöisesti viikonloppuisin. 

Osteopaatti
Eveliina Aalto

040 5925272

Lue esittely

Osteopaattina toimin unelma-ammatissani ja tavoitteenani on aina tehdä hyvä hoito kunkin asiakkaan yksilöllisistä lähtökohdista käsin. Hoitotyylini on rauhallinen ja hellävarainen, sillä olen huomannut, että kevyelläkin otteella saa hyviä tuloksia aikaiseksi. Kouluttaudun jatkuvasti, että ammattitaitoni vastaa monipuolisesti asiakaskuntani tarpeita.

Liikunnanohjaaja, kunto- ja hyvinvointivalmentaja
Jenna Liikanen

Lue esittely

Minä olen Jenna. Olen ammatiltani Liikunnanohjaaja sekä Kunto -ja Hyvinvointivalmentaja. Lisäksi olen viimeisimmät vuodet opiskellut avoimessa yliopistossa psykologiaa, jonka eri viitekehyksissä jatkan opintoja tälläkin hetkellä ja juuri nyt olen kiinnostunut liikunnan vaikutuksesta aivoihimme, etenkin ADHD-diagnoosin tarkastelukulmasta. Tavoitteenani on tulla psykologiksi.

Liikunnanohjaajana ja valmentajana minulla on 16-vuoden laaja-alainen ja monipuolinen työkokemus. Olen kouluttautunut vuosien varrella rutkasti omien intressieni (mm. Functionality sekä ihminen psykofyysisenä kokonaisuutena), puitteissa ja kehittänyt itseäni ohjaajana juuri tämä kokonaisuus silmälläpitäen. Rakentamissani harjoituksissa huomion keskipiste on ihmisen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, jonka ykkösarvona on toimiva keho ja mieli. Harjoituksen hyödyt ulottuvat muuallekin, kuin pelkästään kehoon, sillä liikunnalla on kattavat vaikutukset aivojemme, etenkin etuotsalohkomme kehitykseen.

Minun kanssani voit kehittää ja vahvistaa itseäsi funktionaalisen (toiminnallisen) harjoittelun saralla sekä erilaisilla kehoa ja mieltä hellivillä joogatunneilla.
Järjestän myös erilaisia intensiivisiä body & mind workshoppeja, jotka syventävät käsityksiämme liikunnan moniulotteisista hyödyistä sekä rentouttavia jooga & mindfulness viikonloppuja pimenevien syysiltojen saapuessa.

Rakastan ylläpitää tunneillani avointa vuorovaikutusta ja antaa yksilöllisiä ohjeita harjoittelun tueksi. Älä siis säikähdä, jos joskus kajoan inhimilliseen suojakuplaasi, se on sinun hyväksesi. Toivon myös, että rohkenet kysyä itseäsi askarruttavista seikoista, olen täällä teitä varten.

Tervetuloa tutustumaan, oppimaan, nauttimaan ja löytämään harjoittelusta aivan uusi ulottuvuus. Ole utelias itseäsi, kehitystäsi ja kykyjäsi kohtaan. Älä aliarvioi itseäsi, saatat jopa yllättyä, kun jätät pinttyneet tapasi ja suorituskeskeisyyden pois ja uskaltaudut tutkimaan itseäsi laatikon ulkopuolelta.

Nähdään tunneilla, olen tukenasi!

Joogaohjaaja
Kristina Grice

044 012 6890

Lue esittely

Jooga ja äänimaljat astuivat elämääni silloin, kun kaipasin arkeeni tasapainoa ja sisäistä rauhaa. Olen harrastanut Sivanada joogaa noin 20 vuotta, ja voin rehellisesti sanoa, että jooga on auttanut minua ylläpitämään kehon-ja mielenterveyttä huomattavasti. Olen alunperin pianisti ja joogan harrastaminen on ollut todella tärkeä ja tehokas tapa pitää selän, sekä ranteeni terveinä. Uskon, että silloin kun keholle antaa tarpeeksi aikaa, sitä kuuntelee, rakastaa ja hyväksyy sellaisenaan, keholle riittää voimavaroja parantumaan itsestään.

Nykyään joogasta on tullut minulle elämäntapa. Viime vuonna päätin syventämään tietoja ja taitoja joogasta, ja osallistuin Yoga Nordic’in RYT 200 joogan opettajien koulutukseen. Opintoihin kuului Hatha, Hatha Vinyasa-Yin joga, joogan filosofia, sekä anatomia.

Äänimaljojen parissa olen viettänyt jo muutamia vuosia. Ne ovat tuoneet elämääni ymmärryksen siihen, mitä on hyvä olo, sisäinen rauha, syvä rentous ja vireys. Opiskelen Medi-Sound , Peter Hess akatemiassa Suomessa. Elokuussa, kun olen suorittanut lopputyö seminaarin, minua voi virallisesti kutsua äänimaljaharjoittajaksi.

Joogaohjaaja äänilmaljahoidot
Mona Eskola

 

 

Lue esittely

Hei, olen Mona. ”Follow your heart, it knows the way”. Joogatunneillani harjoitus muotoutuu jokaisen
oman kehon mukaan - joskus voimallisemmin, joskus lempeämmin - soveltuen ihan kaikille. Traditioiden
sijaan embodied pohjaisessa joogassa kunnioitetaan jokaisen kehon sisällä olevaa viisautta. Omaa kehoa
kuunnellen, tutkiskelemme läsnäolevasti kehomme sen hetkistä tilaa, josta kunkin tunnin harjoitus alkaa
muotoutua. Joogaamme omasta ytimestämme, elämänlähteestämme käsin. Käytämme aikaa mukavaan
asanaan asettautumiseen ja annamme kehomme hengittää, virrata asanassa. Hengitämme tilaa ja vakautta
kehoon ja elämään, nautimme. Harjoituksen päämääränä on sisältäpäin nouseva kokonaisvaltainen hyvä
olo; joogaamme kohti sisäistä elämänvoimaamme ja elämää sieltä käsin.

Minulle jooga on elämää, jossa elämänvoima virtaa vapaana sisimmästäni. Valmistun embodied
joogaohjaajaksi lokakuussa 2022 (RYT500). Liikunnallinen elämäni alkoi 4-vuotiaana satujumpassa, josta
monien ihanien säännöllisten liikuntaharrastusten jälkeen löysin hathajoogan yli 20 vuotta sitten. Erilaiset
joogatyylit ovat tulleet tutuiksi vuosien varrella. Kotini olen löytänyt Marjo Wuorisalon embodied joogasta,
jossa oma kehoni ja elämä tarjoavat rajattoman inspiraationi lähteen kaikkeen elämässäni. Olen myös
kiinnostunut kiinalaisen lääketieteen viisaudesta sekä kehollisesta kokemuksesta, josta teen parhaillaan
tutkimusta. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan My Body -joogatunneilleni!

M-Circuit ohjaaja, ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja
Elina Torres

 

Lue esittely

Ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja, Liikuntaneuvoja, Mindfulness ohjaaja, Luonto-ja
eräopas-opiskelija

Minulle tärkeitä arvoja ovat liikunta, läsnäolo ja luonto. Hyvinvointi koostuu monesta osasta, ja
haluan ottaa ohjauksissani huomioon ihmiset kokonaisvaltaisesti. Toivon liikuntahetken tuovan
ihmisille kokemuksia onnistumisesta, yhteisöllisyydestä, hyvinvoinnista ja ilosta. Tunneilla
pyritään olemaan läsnä omassa kehossa, huomioidaan sen vahvuudet ja kehitetään niitä.
Haasteet ovat mahdollisuus kehittymiseen, ja kannustan lempeästi niiden kanssa eteenpäin.
Meissä kaikissa on uskomatonta voimaa ja haluan auttaa sen esiintuomisessa.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika