Haluatko kysyä lisää? Varata ajan?

Ajanvaraus hoituu vaivattomasti verkossa. Voit myös ottaa yhteyttä kysyäksesi lisää palveluistamme.

Varaa aika ››

Sinua palvelevat hyvinvointialan ammattilaiset

 

Sipoon Hyvinvointikeskuksessa sinua palvelevat koulutetut hierojat, hoitajat ja terapeutit. Ammattilaisiimme kuuluu myös liikunnanohjaajia, hyvinvointivalmentajia ja joogaohjaajia. Olet hyvissä, turvallisissa käsissä, ja jokainen asiakas kohdataan lempeästi sekä yksilöllisesti hoitoon saapuessaan.

Tutustu meihin ja tule nauttimaan Sinulle sopiva annos hyvää vointia!

Koulutettu hieroja, vastaanotto
Jenni Savolainen

044 3094 263

Lue esittely

Vuosien kokemus hoiva-alalla ja kiinnostukseni kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan ohjaa työtäni hierojana. Haluan kohdata jokaisen kohtaamani asiakkaan yksilönä ja suunnitella hoidon sen mukaisesti. Ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista olen saanut lisäoppia myös opiskeltuani akupunktiota kivunhoitoon sekä Ersdalin vyöhyketerapia koulutuksesta.  Lisäksi olen käynyt erilaisia alan lisäkoulutuksia ja haluankin jatkuvasti oppia lisää alalta. 

Yhdessä Greta Rainion kanssa vastaamme yritysen toiminnasta ja haluamme kehittää toimintaa eettisesti ja vastuullisesti.

UMG-Wellness terapeutti
Greta Rainio

050 300 1181

Lue esittely

Olen valmistunut UMG-Wellness terapeutiksi vuonna 2010 ja lisäksi olen kouluttautunut  luonto-ohjaajaksi ja luonnonvaratuottajaksi. Luonto ja hyvinvointi on tärkeä osa elämääni. Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja haluan olla tukemassa ihmisiä löytämään oman hyvinvoinnin polkunsa.

Hoitopalveluihini kuuluvat rentouttavat, mutta samalla hyvin tehokkaat erilaiset hoitomuodot mm. Aromahieronta ja Intialainen päähieronta. 

Yhdessä Jenni Savolaisen kanssa vastaamme yritysen toiminnasta ja haluamme kehittää toimintaa eettisesti ja vastuullisesti. 

 

Koulutettu hieroja
Ulla Kukkonen

040 565 7681

Lue esittely

Olen toiminut hoiva-alalla vanhusten ja lasten parissa ja nyt koulutettuna hierojana reilun vuoden.
Koulutetuksi hierojaksi valmistuin Kaustiselta 2021 keväällä. 
Minulle tärkein asia hierojana on asiakkaan hyvinvointi sekä jaksaminen. 

Syksyllä 2022 aloitan lisäopintoina jäsenkorjauksen opinnot Kaustisilla.

Koulutettu hieroja
Eerika Mielityinen

045 8987 889


 

Lue esittely

Olen harrastanut monipuolisesti liikuntaa koko elämäni, viime aikoina pääsääntöisesti crossfitin parissa. Liikuntaharrastusten myötä olen ymmärtänyt hieronnan ja kehonhuollon tärkeyden ja merkityksen jokapäiväisessä elämässä. Tavoitteeni työssäni on auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja ylläpitämään kivutonta kehoa asiakkaan toiveita kuunnellen.

Osteopaatti
Eveliina Aalto

040 5925272

Lue esittely

Osteopaattina toimin unelma-ammatissani ja tavoitteenani on aina tehdä hyvä hoito kunkin asiakkaan yksilöllisistä lähtökohdista käsin. Hoitotyylini on rauhallinen ja hellävarainen, sillä olen huomannut, että kevyelläkin otteella saa hyviä tuloksia aikaiseksi. Kouluttaudun jatkuvasti, että ammattitaitoni vastaa monipuolisesti asiakaskuntani tarpeita.

Fysioterapeutti, Pilates-ohjaaja
Maarit Suortti

0505201605

Lue esittely

Kehon toiminta ja sen lainalaisuudet ovat kiinnostaneet minua pitkään, jo ensimmäisen ammattini, ratsastuksenopettajan, ja oman aktiivisen kilparatsastuksen kautta. Fysioterapeutti- ja Somatic pilatesohjaaja-opintojen myötä ymmärrys moninaisiin haasteisiin ja niiden ratkaisuihin syntyi ja syventyy edelleen.

Olen erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan, kokemusta on myös tules- ja neurologisten asiakkaiden fysioterapiasta. Erityisesti kiinnostukseni kohteita ovat edellä mainitut kohderyhmät sekä ratsastajat ja muut urheilijat. Luonnollisesti kaikki asiakkaat ovat tervetulleita vastaanotolleni, jokaisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen on sydämeni asia. Fysioterapeuttina kohtaan asiakkaan aina kokonaisvaltaisesti, huomioiden hänen tilanteensa kokonaisuutena.

 

Kalevalainen jäsenkorjaaja
Kati Kivinen

044 222 8885

Lue esittely

Esittely tulossa.

Intialainen päähieronta
Heli Tiitinen

044 3820917

Lue esittely

Esittely tulossa.

Koulutettu hieroja
Riku Forsell

045 167 5859

Lue esittely

Olen ollut pitkään kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jossa hieronta on yhtenä tärkeänä osana.
Hierojana haluan auttaa sinua voimaan paremmin.
Teen Sipoossa hierontoja lähinnä viikonloppuisin.

Koulutettu hieroja
Raisa Nieminen

050 478 2505

Lue esittely

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on ollut jo kauan kiinnostukseni kohteena. Klassisen hieronnan lisäksi teen stressiniskahierontaa. Tällä hetkellä hierontojen ohessa opiskelen Rosen terapeutiksi ja NLP masteriksi.

Koulutettu hieroja
Riina-Maria Kittilä

050 408 7795

Äitiysvapaalla

Lue esittely

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2013 Oulun hieroja-akatemiasta. Klassisen hieronnan lisäksi teen Intialaista päähierontaa ja stressihierontaa. Hierojan työssä ja elämänkokemuksien myötä kiinnostus ihmisen vapautumiseen erilaisista kehon jännitystiloista ohjaa työtäni.

Vyöhyketerapeutti ja vauvahierontaohjaaja
Anna Kinnunen

040 764 0699

Opintovapaalla 1.9-31.12

Lue esittely

Ensikosketukseni vyöhyketerapiaan sain viedessäni oman itkuisen vauvan hoitoon ja saimme apua hänen vaivoihin. Kiinnostuin ja lähdin kotiäitiyden ohessa opiskelemaan vyöhyketerapeutiksi. Erityisen lähellä sydäntäni on odottavien äitien ja vauvojen hyvinvoinnin tukeminen. Omasta kokemuksesta tiedän, miten raskaus muuttaa kehoa ja voi aiheuttaa erilaisia särkyjä ja kipuja. Tiedän myös, miten uuvuttavaa itkuisen vauvan hoitaminen on koko perheelle. 

 

Aikaisemmalta koulutukseltani olen luokanopettaja ja tällä hetkellä opiskelen lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajaksi. Haluan auttaa myös heitä voimaan paremmin usein liian kuormittava koulumaailman keskellä.

 

Työssäni antoisinta on erilaisten asiakkaiden kohtaaminen. Ihminen ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena kiehtoo minua. Haluan pysähtyä jokaisen asiakkaan äärelle, kuunnella ja auttaa voimaan paremmin lempeän ja tasapainoittavan vyöhyketerapiahoidon avulla.

Liikunnanohjaaja, kunto- ja hyvinvointivalmentaja
Jenna Liikanen

Lue esittely

Minä olen Jenna. Olen ammatiltani Liikunnanohjaaja sekä Kunto -ja Hyvinvointivalmentaja. Lisäksi olen viimeisimmät vuodet opiskellut avoimessa yliopistossa psykologiaa, jonka eri viitekehyksissä jatkan opintoja tälläkin hetkellä ja juuri nyt olen kiinnostunut liikunnan vaikutuksesta aivoihimme, etenkin ADHD-diagnoosin tarkastelukulmasta. Tavoitteenani on tulla psykologiksi.

Liikunnanohjaajana ja valmentajana minulla on 16-vuoden laaja-alainen ja monipuolinen työkokemus. Olen kouluttautunut vuosien varrella rutkasti omien intressieni (mm. Functionality sekä ihminen psykofyysisenä kokonaisuutena), puitteissa ja kehittänyt itseäni ohjaajana juuri tämä kokonaisuus silmälläpitäen. Rakentamissani harjoituksissa huomion keskipiste on ihmisen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, jonka ykkösarvona on toimiva keho ja mieli. Harjoituksen hyödyt ulottuvat muuallekin, kuin pelkästään kehoon, sillä liikunnalla on kattavat vaikutukset aivojemme, etenkin etuotsalohkomme kehitykseen.

Minun kanssani voit kehittää ja vahvistaa itseäsi funktionaalisen (toiminnallisen) harjoittelun saralla sekä erilaisilla kehoa ja mieltä hellivillä joogatunneilla.
Järjestän myös erilaisia intensiivisiä body & mind workshoppeja, jotka syventävät käsityksiämme liikunnan moniulotteisista hyödyistä sekä rentouttavia jooga & mindfulness viikonloppuja pimenevien syysiltojen saapuessa.

Rakastan ylläpitää tunneillani avointa vuorovaikutusta ja antaa yksilöllisiä ohjeita harjoittelun tueksi. Älä siis säikähdä, jos joskus kajoan inhimilliseen suojakuplaasi, se on sinun hyväksesi. Toivon myös, että rohkenet kysyä itseäsi askarruttavista seikoista, olen täällä teitä varten.

Tervetuloa tutustumaan, oppimaan, nauttimaan ja löytämään harjoittelusta aivan uusi ulottuvuus. Ole utelias itseäsi, kehitystäsi ja kykyjäsi kohtaan. Älä aliarvioi itseäsi, saatat jopa yllättyä, kun jätät pinttyneet tapasi ja suorituskeskeisyyden pois ja uskaltaudut tutkimaan itseäsi laatikon ulkopuolelta.

Nähdään tunneilla, olen tukenasi!

Tuntiohjaaja, Personal Trainer, Hyvinvointivalmentaja
Kati Mäkelä

040 543 0027

Lue esittely

Moikka, olen Kati, tuntiohjaaja, Personal Trainer, hyvinvointivalmentaja, lähihoitaja ja lempeän kohtaamisen vahva kannattaja. Lähestymistapani hyvinvointiin on lempeän tarkasteleva, sekä yksilöä kuunteleva ja arvostava. Valmentajana vahvuuksiani on lempeä kohtaaminen, muutokseen tukeminen rauhassa pienin askelin, tekniikka edellä liikkeen ohjaaminen, sekä palautumisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkitys arjessa.

Koulutukseltani olen lähihoitaja ja hyvinvointivalmentaja (hyvinvointivalmentajan opinnot (Riveria) on sisältynyt hyvinvointivalmennuksen lisäksi kuntosaliohjausta ja ryhmäliikunnanohjausta, sekä palautumisen ja henkisen hyvinvoinnin valmennusta). Lisäksi olen lukenut avoimessa yliopistossa ravitsemustieteen, sekä liikuntapsykologian perusopinnot. Olen myös kouluttanut itseäni mm. PowerMethod-valmentajaksi, sekä Äitiysliikunnan ohjaajaksi. Koulutan jatkuvasti itseäni oppiakseni uutta, tällä hetkellä opiskelen palautumisen valmennusta.

Valmennukseni tarjoavat kokonaisvaltaista hyvinvointia, lempeää pysähtymistä itsensä äärelle, sekä pysyviä muutoksia hyvinvointisi tueksi. Koska viimeksi sinä olet pysähtynyt sen äärelle, mitä Sinä oikeasti haluat? Mitä sinä tarvitset, voidaksesi hyvin? Tiedätkö sinä minkälaiset valinnat arjessasi tukevat hyvinvointiasi, ja auttavat sinua olemaan energisempi ja onnellisempi? Minä olen täällä Sinua varten, ja valmennuksissani pysähdytään yhdessä juuri näiden teemojen äärelle. Haluan tuoda arkeesi liikunnan iloa, pysähtymistä ja oman kehon havainnointia, sekä oppimista ja yhdessä oivaltamista. Olen valmennuksissa sinua varten, voit aina kysyä ja ihmetellä, niin pohditaan yhdessä. Tunneillani vallitsee sallivuus ja lempeys, yhdessä tekeminen, sekä rento ote liikuntaan ja hyvinvointiin.

Eloisan kehon pienryhmävalmennuksen ja Uusi lempeä elo valmennuksen lisäksi teen räätälöityjä valmennuksia yksilöille, tai vaikka sinun omalle kaveriporukalle, kysy rohkeasti lisää!

Nähdään tunneilla!

Äänimaljahieronnat ja joogaohjaaja
Kristina Grice

044 012 6890

Lue esittely

Jooga ja äänimaljat astuivat elämääni silloin, kun kaipasin arkeeni tasapainoa ja sisäistä rauhaa. Olen harrastanut Sivanada joogaa noin 20 vuotta, ja voin rehellisesti sanoa, että jooga on auttanut minua ylläpitämään kehon-ja mielenterveyttä huomattavasti. Olen alunperin pianisti ja joogan harrastaminen on ollut todella tärkeä ja tehokas tapa pitää selän, sekä ranteeni terveinä. Uskon, että silloin kun keholle antaa tarpeeksi aikaa, sitä kuuntelee, rakastaa ja hyväksyy sellaisenaan, keholle riittää voimavaroja parantumaan itsestään.

Nykyään joogasta on tullut minulle elämäntapa. Viime vuonna päätin syventämään tietoja ja taitoja joogasta, ja osallistuin Yoga Nordic’in RYT 200 joogan opettajien koulutukseen. Opintoihin kuului Hatha, Hatha Vinyasa-Yin joga, joogan filosofia, sekä anatomia.

Äänimaljojen parissa olen viettänyt jo muutamia vuosia. Ne ovat tuoneet elämääni ymmärryksen siihen, mitä on hyvä olo, sisäinen rauha, syvä rentous ja vireys. Opiskelen Medi-Sound , Peter Hess akatemiassa Suomessa. Elokuussa, kun olen suorittanut lopputyö seminaarin, minua voi virallisesti kutsua äänimaljaharjoittajaksi.

Joogaohjaaja
Mona Eskola

 

 

Lue esittely

Hei, olen Mona. ”Follow your heart, it knows the way”. Joogatunneillani harjoitus muotoutuu jokaisen
oman kehon mukaan - joskus voimallisemmin, joskus lempeämmin - soveltuen ihan kaikille. Traditioiden
sijaan embodied pohjaisessa joogassa kunnioitetaan jokaisen kehon sisällä olevaa viisautta. Omaa kehoa
kuunnellen, tutkiskelemme läsnäolevasti kehomme sen hetkistä tilaa, josta kunkin tunnin harjoitus alkaa
muotoutua. Joogaamme omasta ytimestämme, elämänlähteestämme käsin. Käytämme aikaa mukavaan
asanaan asettautumiseen ja annamme kehomme hengittää, virrata asanassa. Hengitämme tilaa ja vakautta
kehoon ja elämään, nautimme. Harjoituksen päämääränä on sisältäpäin nouseva kokonaisvaltainen hyvä
olo; joogaamme kohti sisäistä elämänvoimaamme ja elämää sieltä käsin.

Minulle jooga on elämää, jossa elämänvoima virtaa vapaana sisimmästäni. Valmistun embodied
joogaohjaajaksi lokakuussa 2022 (RYT500). Liikunnallinen elämäni alkoi 4-vuotiaana satujumpassa, josta
monien ihanien säännöllisten liikuntaharrastusten jälkeen löysin hathajoogan yli 20 vuotta sitten. Erilaiset
joogatyylit ovat tulleet tutuiksi vuosien varrella. Kotini olen löytänyt Marjo Wuorisalon embodied joogasta,
jossa oma kehoni ja elämä tarjoavat rajattoman inspiraationi lähteen kaikkeen elämässäni. Olen myös
kiinnostunut kiinalaisen lääketieteen viisaudesta sekä kehollisesta kokemuksesta, josta teen parhaillaan
tutkimusta. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan My Body -joogatunneilleni!

Joogaohjaaja
Tinja de la Chapelle

044 200 0845

Lue esittely

Tinja on kouluttautunut 500 RYT jooga ohjaajaksi Shri Kali Ashramissa ja Shakta Joogakoulussa. Sen lisäksi hänellä on Luonto ja Erämaa- opas koulutus, luontaishoitaja-koulutus sekä lukuisien vuosien omia opintoja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Tinja ohjaa meillä lempeää traditionalista joogaa perjantaina ja sunnuntaina.

”Päästämällä irti suorittamisesta voit oppia pysähtymään, rentoutumaan ja nauttimaan, niin matolla kuin elämässäkin."

-Tinja

Liikunnanohjaaja ja joogaohjaaja
Aurora Rantanen

(äitiysvapaalla)

Lue esittely

Hei vaan, minä olen Aurora.

Olen kuplivaa elämäniloa, vahvaa fiilistelyä ja spontaaneja elämyksiä. Olen myös rauhaa ja hiljaisuutta, läsnäolevia kohtaamisia ja elämän ihmeellisyyden loputonta ihmettelyä.

Siispä, en ole sitä tai tätä;
vaan sitä, tätä ja tuota.
Juuri kuten koko elämä ympärillämme on;
sopivasti kaikkea sekaisin, täynnä vastakohtia, eikä koskaan pelkästään joko-tai.

Vastakohdista arkenikin koostuu; liikunnanohjaajan vauhdikas, nopeatempoinen ja menevä työnkuva on suureksi ilokseni löytänyt rinnalleen tasapainoittavan elementin, joogan.

Sinulle, joka luet tätä, olen ennenkaikkea luova ja läsnäoleva joogaohjaaja sekä innostava ja kannustava liikunnanohjaaja. Ohjaajana pyrin antamaan asiakkaalle mahdollisuuden saada harjoituksesta itselleen paitsi kokonaisvaltaisesti keholle ja mielelle hyvinvointia, niin myös ripauksen mukaansa iloa, valoa ja voimaa!

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika