Vastuullisuus ja arvot

VASTUULLISUUS

Meille vastuullisuus on sydäntä lähellä oleva asia. Tärkeät arvot ohjaavat vastuulliseen toimintaan. Tavoitteenamme on, että asiakkailla ja henkilöstöllä on hyvä ja turvallinen olo meillä. Me välitämme siitä miten meillä voidaan. 

Arjessa vastuullisuus näkyy käytännön asioissa joka päivä. 

Käytämme hoidoissa vain laaduikkaita kotimaisia hoitoöljyjä. Hoitoöljyä voidaan käyttää laajallekin alueelle kehoa ja meille on tärkeää, että öljy on luonnollista ja hoitavaa. Hyvinvoinnin kannalta on hyvin tärkeää, että vältämme synteettisiä sekä huonolaatuisia öljyjä, koska öljyä imeytyy aina kehoon. 

Päivittäiset pyykit pesemme ympäristöystävällisellä ja kotimaisella pyykkijauheella. Tuote on huolellisesti valittu ja ympäristöarvojemme mukainen. Tahranpoistoon käytämme luonnonmukaista sappisaippuaa ja soodaa.

Kierrätämme toimipisteellämme kaiken mahdollisen jätteen. 

Puodissamme myymme tarkkaan mietittyjä tuotteita. Kun valitsemme uuden tuotteen, perehdymme tuotteen alkuperään ja valmistustapaan ja paikkaan. Suosimme kotimaista, luomua ja niin paljon kun pystymme, mahdollisimman lähellä tuotettua.

ARVOT

Asiakkaan kohtaaminen ja ihmisläheisyys
Kohtaamme jokaisen asiakkaan juuri häntä kunnioittaen ja kuunnellen.

Luotettavuus, rehellisyys ja turvallisuus
Toimintamme on avointa ja asiakasta sekä henkilöstöä kuuntelevaa ja kunnioittavaa. 

Kestävä kehitys ja kasvu 
Kehitämme jatkuvasti toimintaamme vastuullisesti ja  ihmisten hyvinvoinnin tukemiseksi huomioiden jokainen ihminen omana itsenään. Myöskin henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää.

Olet meille tärkeä. Lämpimästi tervetuloa meille!

-Greta ja Jenni sekä koko Sipoon hyvinvointikeskuksen tiimi

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika