Vyöhyketerapia

Hellävarainen hoito sekä kroonisiin että akuutteihin häiriötiloihin kaikenikäisille.

Varaa aika ›

Vyöhyketerapia Sipoossa

Eroon kehon kireyksistä, unettomuudesta, pelkotiloista ja monesta muusta vaivasta

Vyöhyketerapia on hellävarainen hoitomuoto, joka sopii sekä kroonisissa että akuuteissa häiriötiloissa kaikenikäisille (ks. esimerkiksi vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta). Terapian avulla voidaan helpottaa erilaisia kehon kireyksiä, jännityksiä ja kiputiloja. Hoito on lempeää kipupisteiden painantaa ja tukosten avaamista vyöhykeratahieronnalla.

Vyöhyketerapian avulla on saatu apua mm. migreeniin, vatsavaivoihin, hormonaalisiin ongelmiin, unettomuuteen, jännitys- ja pelkotiloihin sekä stressaavaan elämänvaiheeseen. 

Tunnevyöhyketerapia

Sipoon Hyvinvointikeskuksessa annetaan myös tunnevyöhyketerapiahoitoa. Tässä hoitomuodossa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena, jossa yhdistyvät kehon hoitaminen ja ihmisen elettyyn elämään sekä elinkaareen pohjautuva keskustelu.

Terapiassa pyritään löytämään ihmisen elämänkaaresta ja tunnemuistista sellaisia tapahtumia, jotka saattavat nykyisyydessä aiheuttaa särkyjä, kolotuksia tai sairauksia. 

Varaa aika vyöhyketerapiaan ›
Asiakaspalaute tunnevyöhyketerapiasta:

"Tunnevyöhyketerapia on auttanut minua pääsemään kosketuksiin omien tunteideni kanssa. Hoito on rauhoittavaa, ja on ollut ihmeellistä huomata, miten keho oppii rentoutumaan yhtä aikaa myös vaikeiden tunteiden kanssa.

Annan tekemä hoito on ollut lempeää, rohkaisevaa ja rauhoittavaa. Olen saanut eheytyä ja rentoutua kokonaisvaltaisesti kehotasolta mieleen saakka.
Koen, että myös hermostoni on tasapainottunut hoidon myötä. Kehon "hälytystila" on rauhoittunut, eivätkä tunnevaihtelut pääse horjuttamaan hermoston tasapainoa enää turhan herkästi."

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta rentouttaa oloa ja mieltä sekä valmistaa äitiä tulevaan synnytykseen.
Raskaudessa keho käy läpi monia muutoksia. Lempeällä vyöhykeratahieronnalla voidaan helpottaa kehon jännityksiä, parantaa aineenvaihduntaa, vähentää turvotusta ja stressiä sekä auttaa kehoa ja mieltä rentoutumaan. Etenkin loppuraskauden aikana kasvava vatsa saattaa aiheuttaa kireyksiä, jännityksiä ja kiputiloja.

Raskaushieronta on lempeää hoitoa, joka rentouttaa äitiä ja valmistaa kehoa sekä mieltä tulevaa synnytystä varten. Vyöhyketerapiahoidolla on saatu apua mm. raskauden aikaiseen närästykseen, liitoskipuihin, suolen toimintaan ja unen laatuun.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on lempeä, mutta tehokasta apua erilaisiin pienokaisen vaivoihin

Vauvan itkuisuus, vatsavaivat ja uniongelmat ovat tuttuja vieraita vauvaperheessä. Vyöhyketerapia on lempeä ja tehokas hoitomuoto vauvalle. Vauvat reagoivat herkästi hoitoon, ja jo ensimmäinen hoitokerta usein auttaa vaivoihin. Paras hyöty saavutetaan yleensä muutaman hoitokerran jälkeen.

Vauvat ovat saaneet apua vyöhyketerapiasta mm. koliikkiin ja muihin vatsavaivoihin, ummetukseen, itkuisuuteen, unihäiriöihin, kehon jäykkyyteen, refluksiin ja tulehduskierteisiin (esim. toistuvat korvatulehdukset).
Lue lisää koliikkitutkimuksesta Ylen sivulta: https://yle.fi/uutiset/3-11012092.

Akuuteissa tapauksissa tai jos et löydä sopivaa aikaa vauvahierontaan nettiajanvarauksesta, voit soittaa 044 3094263 niin katsotaan, miten saadaan aika järjestymään.

Vyöhyketerapeutti ja vauvahierontaohjaaja Anna Kinnunen järjestää meillä myös vauvahierontakursseja. Ota yhteyttä Annaan ja kysy lisää, puh. 040 764 0699.

Ersdalin vyöhyketerapiassa kehoa hoidetaan jalkaterien heijastepisteiden kautta. 
Tämän linkin kautta pääset lukemaan hoidosta monipuolisesti lisää!
Hoitoa ennen ei kannata rasvata jalkoja. Hoito tehdään asiakkaan mukavasti istuen nojatuolissa. Sukat riisutaan ja kannattaa varmistaa, että housujen lahjetta saa hiukan nostettua nilkan yläpuolelle. 

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika