Vyöhyketerapia

Hellävarainen hoito sekä kroonisiin että akuutteihin häiriötiloihin kaikenikäisille.

Varaa aika ›

Vyöhyketerapia Sipoossa

Eroon kehon kireyksistä, unettomuudesta, pelkotiloista ja monesta muusta vaivasta

Vyöhyketerapia on hellävarainen hoitomuoto, joka sopii sekä kroonisissa että akuuteissa häiriötiloissa kaikenikäisille (ks. esimerkiksi vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta). Terapian avulla voidaan helpottaa erilaisia kehon kireyksiä, jännityksiä ja kiputiloja. Hoito on lempeää kipupisteiden painantaa ja tukosten avaamista vyöhykeratahieronnalla.

Vyöhyketerapian avulla on saatu apua mm. migreeniin, vatsavaivoihin, hormonaalisiin ongelmiin, unettomuuteen, jännitys- ja pelkotiloihin sekä stressaavaan elämänvaiheeseen. 

Tunnevyöhyketerapia

Sipoon Hyvinvointikeskuksessa annetaan myös tunnevyöhyketerapiahoitoa. Tässä hoitomuodossa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena, jossa yhdistyvät kehon hoitaminen ja ihmisen elettyyn elämään sekä elinkaareen pohjautuva keskustelu.

Terapiassa pyritään löytämään ihmisen elämänkaaresta ja tunnemuistista sellaisia tapahtumia, jotka saattavat nykyisyydessä aiheuttaa särkyjä, kolotuksia tai sairauksia. 

Varaa aika vyöhyketerapiaan ›
Asiakaspalaute tunnevyöhyketerapiasta:

"Tunnevyöhyketerapia on auttanut minua pääsemään kosketuksiin omien tunteideni kanssa. Hoito on rauhoittavaa, ja on ollut ihmeellistä huomata, miten keho oppii rentoutumaan yhtä aikaa myös vaikeiden tunteiden kanssa.

Annan tekemä hoito on ollut lempeää, rohkaisevaa ja rauhoittavaa. Olen saanut eheytyä ja rentoutua kokonaisvaltaisesti kehotasolta mieleen saakka.
Koen, että myös hermostoni on tasapainottunut hoidon myötä. Kehon "hälytystila" on rauhoittunut, eivätkä tunnevaihtelut pääse horjuttamaan hermoston tasapainoa enää turhan herkästi."

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika