Vauvahieronta

Vauvan lempeä vyöhyketarapia tepsii mm. koliikkiin ja muihin vaivoihin.

Varaa aika ›

Vauvahieronta Sipoossa

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on lempeä, mutta tehokasta apua erilaisiin pienokaisen vaivoihin

Vauvan itkuisuus, vatsavaivat ja uniongelmat ovat tuttuja vieraita vauvaperheessä. Vyöhyketerapia on lempeä ja tehokas hoitomuoto vauvalle. Vauvat reagoivat herkästi hoitoon, ja jo ensimmäinen hoitokerta usein auttaa vaivoihin. Paras hyöty saavutetaan yleensä muutaman hoitokerran jälkeen.

Vauvat ovat saaneet apua vyöhyketerapiasta mm. koliikkiin ja muihin vatsavaivoihin, ummetukseen, itkuisuuteen, unihäiriöihin, kehon jäykkyyteen, refluksiin ja tulehduskierteisiin (esim. toistuvat korvatulehdukset).
Lue lisää koliikkitutkimuksesta Ylen sivulta: https://yle.fi/uutiset/3-11012092.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja vauvahieronnasta, kerromme mielellämme tarkemmin hoidon toteuttamisesta. Voit varata ajan vauvahierontaan meille Sipoon Hyvinvointikeskukseen helposti oheisen nettiajanvarauksen kautta. Muistathan myös äitinä huolehtia omasta voinnistasi kiireisen vauva-arjen keskellä – tutustu vyöhyketerapiaan ››

Akuuteissa tapauksissa tai jos et löydä sopivaa aikaa vauvahierontaan nettiajanvarauksesta, voit soittaa 044 3094263 niin katsotaan, miten saadaan aika järjestymään. 

Vyöhyketerapeutti ja vauvahierontaohjaaja Anna Kinnunen järjestää meillä myös vauvahierontakursseja. Ota yhteyttä Annaan ja kysy lisää, puh. 040 764 0699. 

Varaa aika vauvahierontaan ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika