Klassinen hieronta

Perinteistä hierontaa erilaisin tekniikoin kunkin asiakkaan tarpeen mukaan.

Varaa aika ›

Klassinen hieronta Sipoossa

Klassista hierontaa faskiakäsittelystä trigger-painantaan ja mobilisoivaan hierontaan

Meillä Sipoon Hyvinvointikeskuksessa klassista hierontaa tekevät koulutetut hierojat. Klassinen hieronta on perinteisin hierontamuoto, jossa voidaan yhdistää erilaisia tekniikoita aina tarpeen mukaan, kuten urheiluhieronnan otteita, faskiakäsittelyä, trigger-painantaa ja mobilisoivaa hierontaa.

Lue ohesta lisää ja varaa aika helpon nettiajanvarauksen kautta. 

Huom! Jos olet saanut rokotteen lähiaikoina, pidäthän vähintään 2 viikkoa taukoa ennen kuin tulet hierontaan.

Varaa aika klassiseen hierontaan ›

Faskia- ja lihaskalvohieronta

Mikä faskia on? Faskia on peitinkalvo ja se ympäröi lihaksia, lihasryhmiä sekä verisuonia ja hermoja. Faskioita manipuloimalla pyritään normalisoimaan faskian toimintaa, joka auttaa palauttamaan normaalin liikkeen ja parantamaan ylikuormittuneen rakenteen.

Faskiakäsittely voi auttaa sinua kaikissa tuki-ja liikuntaelinvaivoissa ja toimintahäiriöissä, kuten niska-hartiaseudun kivuissa, sekä selkäkivuissa. Lihaskalvoja hieromalla saadaan apua myös vammojen ja leikkausten jälkitilojen hoidossa, lonkkavaivoihin ja nivelrikkoihin sekä kyynärpää- ja rannevaivoihin.

Annamme ohjeet omatoimiseen liikkumiseen, joiden avulla voit vaikuttaa faskian liikkuvuuteen.

Mobilisoiva hieronta

Mobilisoiva hieronta on asiakkaalle aina turvallinen ja kivuton hieronnan muoto. Mobilisoivalla hieronnalla lisätään potilaan nivelen liikelaajuutta, jonka lisäksi kiputiloja voidaan lieventää. Mobilisoivaa hierontaa voidaan käyttää raajojen nivelten, sekä selkärangan nivelten hoidossa.

Hoito kohdistetaan lihaskudoksen lisäksi myös niveleen sekä sitä ympäröiviin pehmytkudoksiin. Nivelen liikkuvuutta ja aineenvaihduntaa pyritään parantamaan, jotta nivel saa tarvitsemansa ravinnon keholta. Nivelten liikkuvuuden parantumisen lisäksi mobilisoiva hieronta rentouttaa ja lisää elastisuutta.

Triggerpistehieronta

Mitä triggerpistehieronta on? Hierontaotteet muistuttavat akupainantaa ja hermoratahieronnasta tuttuja otteita. Triggerpistehieronnalla on positiivisia vaikutuksia hyvinkin erilaisiin vaivoihin.

Triggerpistehieronnalle sopivia hoitokohteita ovat lihasten, nivelsiteiden ja jänteiden vaivat, joiden ympärillä oleviin kudoksiin säteilee kipua. Hieronnalla saadaan elimistöön kerääntyneet kuona-aineet poistumaan.

Millaisiin vaivoihin triggerhieronnasta on apua?

  • nivelkivut, lihaskivut ja lihasjäykkyys
  • olkapään kivut
  • puutumiset 
  • päänsärkyyn ja kasvosärkyyn
  • iskias-oireisiin, säärien ja jalkaterien kipuihin
  • tenniskyynerpäähän ja golfarin kyynärpäähän.

Valitsemme sopivan hierontamuodon aina kullekin asiakkaalle yksilöllisesti.

Kysy lisää ›
Koulutettu hieroja

Jenni Savolainen

Vuosien kokemus hoiva-alalla ja kiinnostukseni kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan ohjaa työtäni hierojana. Haluan kohdata jokaisen kohtaamani asiakkaan yksilönä ja suunnitella hoidon sen mukaisesti. Kouluttaudun jatkuvasti lisää, jotta opin uusia tapoja auttaa asiakkaitani voimaan paremmin.

Koulutettu hieroja

Eerika Mielityinen

Olen harrastanut monipuolisesti liikuntaa koko elämäni, viime aikoina pääsääntöisesti crossfitin parissa.  Liikuntaharrastusten myötä olen ymmärtänyt hieronnan ja kehonhuollon tärkeyden ja merkityksen jokapäiväisessä elämässä. Tavoitteeni työssäni on auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja ylläpitämään kivutonta kehoa asiakkaan toiveita kuunnellen.

Koulutettu hieroja

Raisa Nieminen

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on ollut jo kauan kiinnostukseni kohteena. Klassisen hieronnan lisäksi teen stressiniskahierontaa. Tällä hetkellä hierontojen ohessa opiskelen Rosen terapeutiksi ja NLP masteriksi. 

Koulutettu hieroja

Riina-Maria Kittilä

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2013 Oulun hieroja-akatemiasta. Klassisen hieronnan lisäksi teen Intialaista päähierontaa ja stressihierontaa. Hierojan työssä ja elämänkokemuksien myötä kiinnostus ihmisen vapautumiseen erilaisista kehon jännitystiloista ohjaa työtäni. 

Koulutettu hieroja

Riku Forsell

Olen ollut pitkään kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jossa hieronta on yhtenä tärkeänä osana. 
Hierojana haluan auttaa sinua voimaan paremmin. 
Teen Sipoossa hierontoja lähinnä viikonloppuisin.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika