Klassinen hieronta

Perinteistä hierontaa erilaisin tekniikoin kunkin asiakkaan tarpeen mukaan.

Varaa aika ›

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta Sipoossa

Meillä Sipoon Hyvinvointikeskuksessa koulutetut hierojat tekevät klassista hierontaa ja kouluttautuvat jatkuvasti uusien hierontakurssien ja hoitomuotojen parissa. Klassista hierontaa on tarjolla arkisin ja viikonloppuisin sekä loma-aikoina. 

Hierontaan kannattaa saapua paikalle n. 5-10min ennen hoidon alkua jolloin voit rentoutua hetken ja ensikäynnillä täyttää esitietolomakkeen.

Lue ohesta lisää ja varaa aika helpon nettiajanvarauksen kautta. 

Meillä on tarjolla myös fysioterapeutin hierontaa. 

Huom! Jos olet saanut covid- tai infuenssa rokotteen lähiaikoina, pidäthän vähintään 2 viikkoa taukoa ennen kuin tulet hierontaan.

Varaa aika hierontaan ›

Klassinen hieronta on perinteinen ja tehokas hoitomuoto, jossa erilaisin hierotatekniikoin käsitellään hierottavia alueita.
Klassisella hieronnalla voidaan saada apua erilaisiin kiputiloihin ja kehon jännitystiloihin. Hoito voi olla myös rentouttavaa.
Hieronta voi tehostaa kehon aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa sekä lymfan kiertoa. Hoito usein myös rauhoittaa keskushermostoa ja hoito koetaankin usein stressiä laskevaksi. 

Klassinen hieronta sopii hyvin erilaisiin akuutteihin vaivoihin sekä myöskin ylläpitämään kehon hyvää tilaa. Usein hoitoon tullaankin ensin akuutissa tilanteessa, jonka jälkeen hoitoa jatketaan omalla säännöllisellä rytmillä siten, ettei pahoja kireystiloja ehdi syntyä. Aina ei tarvitse edes olla erityistä syytä hoidolle.
Hoidossa voidaan käydä säännöllisesti tai satunnaisesti ja hoito sopii kaikenikäisille.

Hoitoo tulon syynä voi olla esim niska-hartiaseudun kiputilat, tuki- ja liikuntaelinten vaivat, puutumista tai tunnottomuutta sormissa, jalkojen ja käsien kiputilat, migreeni, stressitila… Hoitoon tulon syitä on lukuisia.
Hieroja voi arvioida hoidon tarvetta ja tarvittaessa ohjata esim. fysioterapiaan, osteopatiaan tai lääkärin vastaanotolle.

Hieronnan vasta-aiheet

Tietyissä tapauksissa hierontaa ei suositella lainkaan:
Flunssa, kuume ja influenssa
Päihteiden alaisena
Aktiivinen tulehdustila
Tarttuva iho- tai muu tauti
Keskus- ja ääreishermostoperäiset halvaukset

Alle on koottu tapauksia, joissa hieronta voidaan toteuttaa suunnitelmallisesti tai lääkärin luvalla.

Hemofilia
Kasvain
Laskimotukos
Parkinsonin tauti

Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin mietityttää hoitojen suhteen.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika