Osteopatia

Sipoon Hyvinvointikeskuksessa – tervetuloa!

Varaa aika ›

Osteopatia Sipoossa

Osteopaatti Eveliina Aalto aloittaa vastaanoton helmikuun alussa.

Olen Eveliina Aalto, ammattikorkeakoulusta osteopaatiksi valmistunut kehon hoidon ammattilainen. Hoitotyylini on rauhallinen ja hellävarainen. Olen huomannut hoitotyössä, että kevyellä ja kehoa kunnioittavalla kosketuksella saa hyviä tuloksia aikaiseksi. Tämä edistää rentoutumista hermoston rauhoittuessa tukien samalla paranemisprosessia.

Osteopatiassa minua kiinnostaa kokonaisvaltaisuus, herkkyys ja monipuolisuus. Kokonaisvaltaisuudella osteopatiassa tarkoitetaan sitä, että kehosta hoidetaan tarvittaessa enemmän kuin oirealue. Osteopaatin ammattitaitoon kuluu ymmärtää ja tuntea oireeseen vaikuttavat tekijät koko kehon mittakaavassa sekä elintavoissa. Esimerkiksi niska-hartiaseudun ongelmissa on usein tarvetta hoitaa myös lantion alueetta sekä pohtia yhdessä asiakkaan kanssa oireeseen vaikuttavasta kuormituksesta jokapäiväisessä elämässä. Ihminen nähdään kokonaisuutena.

Hoitoyössäni tarvitsen herkkyyttä käsillä tutkimiseen ja aistimiseen sekä ihmisten kohtaamiseen heidän lähtökohdistansa käsin. Monipuolisuus ilmenee siinä, että hoito on yksilöllistä - kutakin ihmistä varten teen sopivimman ja tarkoituksenmukaisimman hoidon.

Hoidan mielelläni myös vauvoja ja raskaana olevia. Raskauteen ajatellaan kuuluvan kivut ja epämukavuudet, mutta näin ei tarvitse olla. Osteopaattisella hoidolla voidaan helpottaa esimerkiksi alaselkäkipuja ja auttaa kehoa mukautumaan raskauden tuomiin muutoksiin.

Vauvat voivat hyötyä osteopatiasta esimerkiksi vatsavaivoissa, pään kääntämisen haasteissa ja uniongelmissa.

-Eveliina

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika