Ryhmäliikunta

Hyvinvointia juuri sinulle!

Ilmoittaudu tunneille ›

Ryhmäliikuntaa Sipoossa

Meiltä löydät ihanat tunnit, joilla pääset edistämään omaa hyvinvointiasi – tule mukaan!

Sipoon Hyvinvointikeskuksen ryhmäliikunta tarjoaa monipuolisia pienryhmätunteja, jotka toimivat erilaisina harjoituksina sinulle, ja joista voit valita sopivan treenin sen mukaan, mitä kulloinkin kehosi kaipaa. Katso ohesta, miten meillä liikutaan ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu etukäteen tuntivarauslistan kautta. Jos paikat ovat täyttyneet, voit jäädä jonotuslistalle. Tutustu hinnastoon, josta löydät myös lisätietoa ilmoittautumisesta.

Suosittelemme käyttämään omaa jumppamattoa tunneilla. Tarvittaessa meiltä saa lainaan jumppamaton. Lainamatot desinfioidaan käytön jälkeen.

ALUSTAVIA VARAUKSIA OTETAAN VASTAAN SYKSYN KURSSIPAIKOILLE!

Ilmoittaudu tunneille ›

Ajankohtaista

Kesällä tarjolla kesäkuussa viikkotunteja ja heinäkuussa joogakurssi. 
Elokuussa käynnistyy syyskausi ja luvassa monipuolista kurssitarjontaa!


Kesän tunnit kertamaksuilla ja viiden kerran korteilla. Ensikertalaisena pääset hyödyntämään kahden viikon tutustumiskortin hintaan 29e.
Kaikkiin kursseihin ja ryhmäliikuntaan maksutapoina käy myös eri liikuntaedut.

Vuokraamme edelleen ryhmäliikuntatiloja yksityiskäyttöön omatoimitreeniille alkaen 10e/h.
Kysy lisää p. 0443094263 tai sähköpostilla sipoonhieronta@gmail.com


 

Kevät 2022

Maanantai
6.50-7.45 Hatha Jooga / Kristina

Tiistai
19-19.55 Pilates / Maarit 

Keskiviikko
18.05–19.00 Vahva ja hyvinvoiva keho / Kati
19.10–20.05 FasciaMethod / Kati

Torstai
18.15–19.30 Yin jooga  / Jenna
19.40–20.55 Ilmajooga Yin & Yang/ Flow jooga   /Jenna

Sunnuntai 
18–19.15 Lempeä traditionaalinen jooga / Tinja  
Poikkeus 29.5: klo 12-15 Kevään kukoistus- joogapäivä

Tuntikuvaukset

Jooga

Jooga on alun perin kotoisin Intiasta, josta se levisi länsimaihin. Nykymuotoinen jooga kehittyi 1800-luvulla fyysiseksi harjoitukseksi, johon kuuluu nykyisin asentoharjoituksia ja mielen rauhoittamista. Joogan harjoittaminen on monille kehollista terapiaa ja rentoutumista.

Joogaa voi harjoittaa monista erilaisista syistä. Joogaa voi harjoittaa pehmeänä tai vaativana liikuntamuotona, terapiana, eettisenä elämäntapana, hengellisenä kokemuksena tai keinona saavuttaa tyytyväisyys. Joogassa keskitytään ihmisen kokonaisuuteen: kehoon, mieleen ja yksilön sisimpään. Joogassa pyritään vapautumaan häiriötekijöistä ja rauhoittamaan mieli. Kun seesteinen mieli on saavutettu, aistit toimivan selkeämmin ja mieli on vastaanottavaisempi. Tähän tilaan pyritään fyysisillä harjoituksilla eli jooga-asennoilla (asanoilla), hallitulla hengityksellä tai mielen rauhoittamisella.

Varaa paikkasi joogaan ›
Flow Jooga

Kehoa avaava ja vahvistava sulavasti asanasta toiseen etenevä joogaharjoitus, jossa hengitys on oleellinen osa harjoituksen kulkua. Joogaharjoitus vahvistaa myös kehon ja mielen yhteyttä. Tämä Flow jooga -harjoitus keskittyy enemmän fyysiseen harjoitukseen, jossa asanoihin siirrytään sulavasti oman hengityksen tahdissa itseä kunnioittaen ja kuunnellen. Teet asanat juuri sinulle sopivalla tasolla. Apuvälineet (joogatiili) on käytettävissäsi tuomaan helpotusta asanoiden muodostamisessa ja kannattelussa. Harjoituksen voi tehdä joko fyysisemmin: haetaan enemmän oman kehon staattista kannatusta tai rennommin: haetaan tukea joogatiilestä. 

Harjoitus alkaa aina hengitysharjoituksella, jolla pyritään vaikuttamaan läsnäoloon. Läsnäololla on joogassa oleellinen vaikutus optimaalisen harjoituksen tavoittamisessa. Läsnäoloharjoitusta seuraa lämmittelyvaihe, jossa valmistetaan kehoa tulevaa harjoitusta varten. Lämmittelyvaiheesta siirrytään opettelemaan asanasarjoja, joita opettelun jälkeen toistetaan itselle sopivaan tahtiin. Joogatuntini päättyvät aina rentoutusharjoitukseen. Joogaharjoitus tarvitsee totuttelua niin läsnäolon kuin itselle sopivan hengitysrytmin löytymiseksi. Ole siis kärsivällinen ja kunnioittava itseäsi kohtaan. Variaatioiden vuoksi tämä flow jooga sopii kaikille. Akuuteista vammoista on kuitenkin suotavaa informoida ohjaajaa, jotta tilanteesi voidaan huomioida yksilöllisemmin. Namaste.

Yin Jooga

Rauhallisuuteen ja tietoisuuteen perustuva rentouttava harjoitus. Venyttävät asanat ovat lähinnä passiivisia ja kestoltaan pidempiä, jotta keho ja mieli ehtivät rauhoittua ja syventyä asanaan. Yinjooga kuuluu postmoderneihin joogasuuntauksiin. Yin-joogan tarkoituksena on herättää keho ja mieli asentojen energioille. Kehon elastisuus kehittyy ajan mittaan asentojen muotoutuessa sekä aktivoimalla asentojen ominaiselementtejä. Yin jooga on passiivinen joogaharjoitusmuoto, vastapaino Yang (dynaamiselle) joogalle. Yin joogassa asennot ovat passiivisia, jotta päästään syvälle kehon tiiviisiin sidekudoksiin, kuten jänteisiin, nivelsiteisiin ja rustoihin, jotka ovat usein vaikeita aktivoida ja aukaista.

Yin-jooga luo tilaa parasympaattisen hermoston aktivoitumiselle kehossa, jotta kehon ja mielen ahtaudet ja kireydet pääsevät vapautumaan, minkä vuoksi Yin jooga lieventää myös stressiä ja kohentaa mielialaa. Harjoitus sopii kaikille monipuolisten variaatioiden ja passiivisen muotonsa vuoksi. On kuitenkin suositeltavaa, että informoit ohjaajaa akuuteista vaivoista tai vammoista, jotta harjoitustasi voidaan ohjata yksilöllisemmin.

Restoratiivinen jooga on levon ja palautumisen joogaa

Sen ydinajatuksena on edistää syvää rentoutumista ja palautumista. Restoratiivisessä joogassa keho tuetaan asanoissa siten, että syvärentoutuminen on mahdollista. Venytyksen tuntumaan ei pyritä eikä siihen hakeuduta. Asanoissa viivytään pidempään kuin esimerkiksi Yin joogassa. Restoratiivisessa joogassa asanoissa viivytään 5-20min, jotta parasympaattinen hermosto (kehomme jarrupoljin) pääsee aktivoitumaan.

Asanat rakennetaan tukemaan yksilöllisesti erilaisia kehoja ja näin tukemaan yksilöllistä rentoutumista ja palautumista.

Restoratiivisessa joogassa tarvitaan lisävarusteita, kuten vilttejä, bolstereita, tyynyjä, joogablokkeja, vöitä, tuoleja sekä silmätyynyjä tai pyyhettä. Viltit kuitenkin riittävät. Apuvälineillä on tarkoitus viedä pois painoa ja paineentunnetta keholta ja siten purkaa kehon jännitteitä, jotta sekä keho että mieli pääsevät syvärentoutumaan ja näin fyysiset tuntemukset eivät häiritse rentoutumista.

Kuten oma joogaopettajani Clare Gates-Sjöblom ja hänen opettajansa restorstiivisen joogan äiti Judith Hanson Lasater toteavat; "Everything is better when you are rested" (Asiat ovat paremmin, kun olemme levänneitä).

Lempeä traditionaalinen jooga 

Joogatunnilla viet kehoa ja mieltä harmoniseen tilaan. Joogaharjoitus on rentouttava ja nautinnollinen, kaikki tehdään kehoa kunnioittaen ja kuunnellen. 

Tunnilla löydät hyvinvointia ilman suorittamista, pakottamista ja rehkimistä. Opit säätelemään elimistön toiminnat ja koko olemuksesi löytää luonnollisen tasapainon ja harmonian. 

Tunnit sopivat kaiken ikäisille ja kokoisille, aiempaa kokemusta ei tarvita. 

Ole yhteydessä tunnin ohjaajan Tinjaan, jos tulee mieleen mitään kysymyksiä tunnista. P. 044 200 0845.

Voit saapua paikalle mielellään jo n. 15 min ennen tunnin alkua, niin elimistö ehtii asettua ennen joogaharjoitustasi. Tunnin jälkeen voit nousta omalla aikataululla, kun olet valmis. 
 

Jooga nidra

Jooga nidran (jooginen uni eli toisin sanoen kehomeditaatio /meditatiivinen syvärentoutus) tarkoituksena on tuottaa niin fyysinen, emotionaalinen kuin henkinenkin rentous ja tyyneys.

On kerrottu, että puolen tunnin jooga nidra vastaa jopa neljän tunnin unta (Swami Satyananda). Jooga nidralla pyritään tuottamaan maksimaalinen rentoutuminen. Sen vaikutukset hermostoomme ovat sekä välittömiä että säännöllisellä harjoittelulla pitkäaikaisia ja siksi erinomainen tapa tasapainottaa arjesta koituvaa kuormitusta.

Jooga nidra on systemaattinen menetelmä sisäisen huomiokyvyn parantamiseksi. Jooga Nidra on tehokas tapa kehittää myös mielen joustavuutta ( psykologinen joustavuus) ja lievittää stressiä ja ahdistusta.

Ilmajooga

Valikoimasta löytyy erilaisia ilmajoogatunteja. 
Tarkista tuntivalikoima nettiajanvarauksesta. 

Hatha

Hatha Joogatunneilla keskitytään erityisesti siihen, miltä asanat tuntuvat kehossa, ja miten oikeanlainen hengitystekniikka auttaa ja tukee liikettä. Tavoite on löytää tasapainoa, vahvistaa,ymmärtää, sekä tuntea oman kehon mahdollisuudet ja haasteet.

Tunnin lopuksi saat ihanan äänimalja-loppurentoutuksen.

Tunti sopii niin kokeneemmillekin kuin aloittelijoille.

Functional-tunnit

Nämä Functional-harjoitukset sopivat kaikille niidet monipuolisten variaatioiden vuoksi, mutta akuuteista vammoista tai vaivoista tulee informoida ohjaajaa, ennen harjoituksen alkua, jotta yksilölliset tekijät voidaan huomioida erityisemmin.

Functional flow

Liikkuvuutta, tasapainoa ja stabiloivaa lihasvoimaa vahvistava harjoitus, jossa yhdistetään joogan tai chin, pilateksen ja movementin elementtejä. Sarjat tehdään musiikin tahtiin. Tämä harjoitus on innovatiivinen yhdistelmä erilaisia kehoa kunnioittavia pehmeitä, mutta tarkkuutta, hallintaa ja keskittymistä vaativia liikkeenlajeja. 

Harjoituksen alussa avataan, valmistellaan ja voidellaan lihas -ja lihaskalvojärjestelmä sekä tukirakenteita vastaanottamaan monipuolisia liikkuvuutta, kehon stabiliteettiä ja hallintaa vahvistavia sekä mobilisoivia harjoitteita. Liikkeissä tärkeintä on niiden tekniikkaja hallinta, jota harjoituksen aikana seurataan ja niissä avustetaan aktiivisesti. 

Harjoituksen fokus liikkuvuuden parantamisen lisäksi on juuri tukirakenteita ympäröivien syvien tukilihasten aktivoinnissa ja vahvistamisessa. Aktivoinnin oppiminen parantaa tukilihasten käyttöä myös arkisissa askareissa, jolla taas on suurta merkitystä kehon asentojen hahmottamisessa ja ylläpidossa sekä ergonomiassa. Harjoitus on hyvin dynaaminen, mutta vaatii keholta myös staattista lihasvoimaa ja tasapainoa, joka onkin ihanteellinen tapa vahvistaa syvää tukilihaksistoa.

 

Varaa paikkasi functional-tunneille ›
Functional core – keskivartalo on voimapesäsi!

Toiminnallinen keskivartaloa vahvistava harjoitus, jossa pääpainopiste on vahvistaa kehon liikeketjujen välistä yhteyttä, kehonhallintaa ja keskivartalon syvien lihasten voimaa ja stabiliteettiä. Jokaisessa liikunta -ja urheilulajissa tarvitaan keskivartaloa tukemaan, kannattelemaan ja tuottamaan voimaa. Siellä piilee myös eräs turvallisen harjoittelun avaimista: ”functional core is more!”

Harjoitus alkaa funktionaaliselle harjoittelulle tyypillisillä kehon lihaskalvojärjestelmää ja liikeketjuja avaavilla ja aktivoivilla harjoituksilla. Esiaktivoinnilla on tärkeä rooli harjoittelun kokonaisuuden kannalta, sillä se opettaa kehontuntemusta ja auttaa kohdistamaan harjoituksessa tehtävät liikkeet niiden tarkoituksen mukaisesti. Esiaktivointia ja lämmittelyä seuraa tehokas ja kokonaisvaltainen keskivartalon voimaa, hallintaa ja tuntemista kehittävä harjoitusosio. Tässä harjoituksessa opit muutakin, kuin vatsarutistukset! Opit, kuinka kehosi on toiminnallinen kokonaisuus, joka tulee aina ottaa huomioon juuri sellaisena! Liikkeissä tärkeintä on niiden tekniikka ja hallinta, jota harjoituksen aikana seurataan ja niissä avustetaan aktiivisesti. 

Tämän harjoituksen yksi tärkeistä tehtävistä on saada kehon liikeketjut ”keskustelemaan” keskenään ja parantamaan tätä toiminnallista vuorovaikutusta. Lisäksi harjoituksen tarkoituksena on vahvistaa ennen kaikkea kehon syvää lihaksistoa ja sen kykyä stabiloida niin raskaassa ponnistelussa kuin arkisissa perusaskareissakin. Keskivartalon vahvistuessa myös kehon kannatustekijät vahvistuvat, mikä näkyy sekä yleisessä ryhdissä, että mm. erilaisten ryhtivirheistä johtuvien selkävaivojen lievenemisenä, jopa niiden katoamisena.

Functional fascia

Tämä harjoitus kohdistuu fascioiden käsittelyyn aktiivisesti liikkeen avulla sekä passiivisesti manipulaation välineen (rulla, pallo tms) avulla. Painallusharjoitteissa huomioidaan paikalliset sekä ketjuuntuvat triggerit ja pyritään vapauttamaan niitä paineen/hieronnan avulla.  

Jos keho on pitkään jännittyneenä väärän kuormituksen vuoksi, seurauksena on kiusallinen lihaskipu. Jännitystä voi poistaa faskiamanipulaatiolla, jossa käytetään apuna lihaskalvojen kitkahierontaa. Faskiamanipulaatiota käytetään lihaskalvojen eli myofaskioiden kiputilojen sekä toimintahäiriöiden hoidossa. Kitkahieronta on osa monipuolista hoitokokonaisuutta, johon kuuluu myös virheellisten liikeratojen korjaaminen.

Mitä lihaskalvot ovat ja mihin niitä tarvitaan? Myofaskiat yhdistävät lihakset ja niitä ympäröivän sidekudoksen pitkiksi ketjuiksi, niin että kehon eri osat voivat tehdä yhteistyötä. Kehossa on toiminnallisia lihaskalvoketjuja, joista osa kulkee diagonaalisesti kehon puolelta toiselle tai kiertää sitä spiraalinomaisesti. Kun keho on tasapainossa ja ketju toimii moitteettomasti, liikeradat ovat tarkoituksenmukaisia, eikä sidekudoksiin synny jännitteitä tai kipuja.  

Voimaa ja liikkuvuutta

Pilates

Pilates on Joseph Pilateksen kehittämä kehonhallintamenetelmä, jossa harjoitetaan niin voimaa, liikkuvuutta kuin tasapainoakin. Moni on kokenut saavansa pilatesharjoittelusta helpotusta selkävaivoihin tai esimerkiksi uudenlaista tehoa omaan urheilulajiinsa. 

Pilatesharjoittelussa on muutama perusperiaate, mm. kehon keskustan, erityisesti syvien lihasten käyttö ja hengitys, joiden mukaan harjoittelua tehdään. 

Pilates sopii kaikill- harjoitteet voidaan varioida ryhmässäkin yksilöllisesti. Kerrothan ohjaajalle tunnin alussa mahdollisista vammoista tai rajoittavista tekijöistä. 

Varaa paikkasi tunneille ›
Vahva ja hyvinvoiva keho

Monipuolinen koko kehoa vahvistava ja huoltava tunti, jossa pääset monipuolisesti sekä haastamaan että pysähtymään kehosi äärelle. Tunnilla tehdään itseä kuunnellen koko kehoa vahvistavia liikkeitä, sekä huolletaan ja parannetaan lempeästi koko kehon liikkuvuutta. Harjoittelemme rennolla otteella, hyvällä fiiliksellä, sekä aina oma  kehotuntemus edellä.

Tunti aloitetaan lempeästi kehoa herätellen, jonka jälkeen aktivoimme kehon tukilihaksia, sekä haastamme  kokonaisvaltaisesti monia eri lihasryhmiä. Tunti päätetään palauttavaan liikkuvuusharjoitteluun lempeällä pysähtymisellä. Tunnilla tehdään liikkeitä aina oikea liiketekniikka edellä, turvallisesti ja oikeat lihasryhmät tavoittaen. Kaikki liikkeet on mahdollista varioida itsensä näköisiksi ohjaajan avustuksella, jonka johdosta tunti soveltuu kaikille. Kuitenkin jos sinulla on akuutti vaiva tai vamma, niin kerrothan ohjaajalle, jotta hän voi huomioida tilanteesi paremmin.

FasciaMethod

FasciaMethod on kokonaisvaltainen kehonhuoltotunti, jossa pääset huoltamaan kehosi jumeja ja pysähtymään itsesi äärelle. Tunnilla keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, hyvällä kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen.

Teemme lempeästi kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita, sekä hyödynnämme hierontapalloa faskiakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi ja faskioiden nesteyttämiseksi. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan.

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote, joka on kehitetty pitämään yllä tuki- ja liikuntaelimistömme terveyttä ja hyvinvointia. Kun harjoittelemme FasciaMethod-konseptin periaatteiden mukaisesti, kehitämme liikkuvuuden lisäksi myös voimansiirtoa, ketteryyttä, koordinaatiota ja liikehallintaa kehossamme.

Kati Mäkelä

Moikka, olen Kati, tuntiohjaaja, Personal Trainer, hyvinvointivalmentaja, lähihoitaja ja lempeän kohtaamisen vahva kannattaja. Lähestymistapani hyvinvointiin on lempeän tarkasteleva, sekä yksilöä kuunteleva ja arvostava. Valmentajana vahvuuksiani on lempeä kohtaaminen, muutokseen tukeminen rauhassa pienin askelin, tekniikka edellä liikkeen ohjaaminen, sekä palautumisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkitys arjessa.

Koulutukseltani olen lähihoitaja ja hyvinvointivalmentaja (hyvinvointivalmentajan opinnot (Riveria) on sisältynyt hyvinvointivalmennuksen lisäksi kuntosaliohjausta ja ryhmäliikunnanohjausta, sekä palautumisen ja henkisen hyvinvoinnin valmennusta). Lisäksi olen lukenut avoimessa yliopistossa ravitsemustieteen, sekä liikuntapsykologian perusopinnot. Olen myös kouluttanut itseäni mm. PowerMethod-valmentajaksi, sekä Äitiysliikunnan ohjaajaksi. Koulutan jatkuvasti itseäni oppiakseni uutta, tällä hetkellä opiskelen palautumisen valmennusta.

Valmennukseni tarjoavat kokonaisvaltaista hyvinvointia, lempeää pysähtymistä itsensä äärelle, sekä pysyviä muutoksia hyvinvointisi tueksi. Koska viimeksi sinä olet pysähtynyt sen äärelle, mitä Sinä oikeasti haluat? Mitä sinä tarvitset, voidaksesi hyvin? Tiedätkö sinä minkälaiset valinnat arjessasi tukevat hyvinvointiasi, ja auttavat sinua olemaan energisempi ja onnellisempi? Minä olen täällä Sinua varten, ja valmennuksissani pysähdytään yhdessä juuri näiden teemojen äärelle. Haluan tuoda arkeesi liikunnan iloa, pysähtymistä ja oman kehon havainnointia, sekä oppimista ja yhdessä oivaltamista. Olen valmennuksissa sinua varten, voit aina kysyä ja ihmetellä, niin pohditaan yhdessä. Tunneillani vallitsee sallivuus ja lempeys, yhdessä tekeminen, sekä rento ote liikuntaan ja hyvinvointiin.

Eloisan kehon pienryhmävalmennuksen ja Uusi lempeä elo valmennuksen lisäksi teen räätälöityjä valmennuksia yksilöille, tai vaikka sinun omalle kaveriporukalle, kysy rohkeasti lisää!
 
Nähdään tunneilla!

Jenna Liikanen

Minä olen Jenna. Olen ammatiltani Liikunnanohjaaja sekä Kunto -ja Hyvinvointivalmentaja. Lisäksi olen viimeisimmät vuodet opiskellut avoimessa yliopistossa psykologiaa, jonka eri viitekehyksissä jatkan opintoja tälläkin hetkellä ja juuri nyt olen kiinnostunut liikunnan vaikutuksesta aivoihimme, etenkin ADHD-diagnoosin tarkastelukulmasta. Tavoitteenani on tulla psykologiksi. 

Liikunnanohjaajana ja valmentajana minulla on 16-vuoden laaja-alainen ja monipuolinen työkokemus. Olen kouluttautunut vuosien varrella rutkasti omien intressieni (mm. Functionality sekä ihminen psykofyysisenä kokonaisuutena), puitteissa ja kehittänyt itseäni ohjaajana juuri tämä kokonaisuus silmälläpitäen. Rakentamissani harjoituksissa huomion keskipiste on ihmisen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, jonka ykkösarvona on toimiva keho ja mieli. Harjoituksen hyödyt ulottuvat muuallekin, kuin pelkästään kehoon, sillä liikunnalla on kattavat vaikutukset aivojemme, etenkin etuotsalohkomme kehitykseen.

Minun kanssani voit kehittää ja vahvistaa itseäsi funktionaalisen (toiminnallisen) harjoittelun saralla sekä erilaisilla kehoa ja mieltä hellivillä joogatunneilla. 
Järjestän myös erilaisia intensiivisiä body & mind workshoppeja, jotka syventävät käsityksiämme liikunnan moniulotteisista hyödyistä sekä rentouttavia jooga & mindfulness viikonloppuja pimenevien syysiltojen saapuessa. 

Rakastan ylläpitää tunneillani avointa vuorovaikutusta ja antaa yksilöllisiä ohjeita harjoittelun tueksi. Älä siis säikähdä, jos joskus kajoan inhimilliseen suojakuplaasi, se on sinun hyväksesi. Toivon myös, että rohkenet kysyä itseäsi askarruttavista seikoista, olen täällä teitä varten. 

Tervetuloa tutustumaan, oppimaan, nauttimaan ja löytämään harjoittelusta aivan uusi ulottuvuus. Ole utelias itseäsi, kehitystäsi ja kykyjäsi kohtaan. Älä aliarvioi itseäsi, saatat jopa yllättyä, kun jätät pinttyneet tapasi ja suorituskeskeisyyden pois ja uskaltaudut tutkimaan itseäsi laatikon ulkopuolelta. 

Nähdään tunneilla, olen tukenasi!

Tinja de la Chapelle

Tinja on kouluttautunut 500 RYT jooga ohjaajaksi Shri Kali Ashramissa ja Shakta Joogakoulussa. Sen lisäksi hänellä on Luonto ja Erämaa- opas koulutus, luontaishoitaja-koulutus sekä lukuisien vuosien omia opintoja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. 

Tinja ohjaa meillä lempeää traditionalista joogaa perjantaina ja sunnuntaina.

”Päästämällä irti suorittamisesta voit oppia pysähtymään, rentoutumaan ja nauttimaan, niin matolla kuin elämässäkin."

-Tinja

Aurora Rantanen

(äitiysvapaalla)

Hei vaan, minä olen Aurora.

Olen kuplivaa elämäniloa, vahvaa fiilistelyä ja spontaaneja elämyksiä. Olen myös rauhaa ja hiljaisuutta, läsnäolevia kohtaamisia ja elämän ihmeellisyyden loputonta ihmettelyä.

Siispä, en ole sitä tai tätä;
vaan sitä, tätä ja tuota.
Juuri kuten koko elämä ympärillämme on;
sopivasti kaikkea sekaisin, täynnä vastakohtia, eikä koskaan pelkästään joko-tai.

Vastakohdista arkenikin koostuu; liikunnanohjaajan vauhdikas, nopeatempoinen ja menevä työnkuva on suureksi ilokseni löytänyt rinnalleen tasapainoittavan elementin, joogan. 

Sinulle, joka luet tätä, olen ennenkaikkea luova ja läsnäoleva joogaohjaaja sekä innostava ja kannustava liikunnanohjaaja.  Ohjaajana pyrin antamaan asiakkaalle mahdollisuuden saada harjoituksesta itselleen paitsi kokonaisvaltaisesti keholle ja mielelle hyvinvointia, niin myös ripauksen mukaansa iloa, valoa ja voimaa!

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika