Laitehoidot

Neurosonic ja Bemer hoidot hyvinvointisi tueksi

Varaa aika ›

Neurosonic patjahoito Sipoossa

Neurosonic-hoitopatja

Neurosonic-hoito auttaa sinua palautumaan, lievittämään stressiä kehossasi, sekä nukkumaan laadukkaampaa unta. Olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan hoitoa!️

Neurosonic hoitopatja tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä. Patjalle mennään makaamaan ja annetaan värähtelyn vaikuttaa kehossa. Luonnollisena mekanismina värähtelyenergia vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon. Neurosonic rentoutusmenetelmä ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Unen terveet mekanismit palautuvat ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä saavat mahdollisuuden korjaantumiselle.

UNEN LAADUN PARANTAMINEN
Neurosonic vaikuttaa värähtelyn kautta rauhoittavasti kehoon, joka saa autonomisen hermoston käyntiin. Autonominen hermosto vastaa rentoutumisesta ja rauhoittumisesta, jolloin kehon stressihormonit vähenevät ja unimekanismit palautuvat. Ihmisen keho rauhoittuu, joka helpottaa nukahtamista. Myös yölliset heräämiset vähenevät, jolloin unesta tulee laadukkaampaa ja palauttavampaa.

STRESSIN LIEVITYS
Kun ihmisen mieli on jo täynnä, on vaikea löytää tapaa päästä eroon negatiivisesta stressistä. Keho on helposti “taistele ja pakene”- kaltaisessa tilassa. Neurosonic teknologia ohjaa kehon ja mielen mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan, joka hoitaa ja ehkäisee stressiin liittyviä oireita. Keho päästää irti ja rentoutuu.

PALAUTUMINEN
Hoidon aikana palautumista tapahtuu niin fyysisesti, kuin henkisesti. Värähtely kasvattaa sykevälivaihtelua, joka tasapainottaa hermoston toimintaa. Keho rauhoittuu ja sitä korjaavat mekanismit pääsevät toimimaan. Myös lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin, ja lihasjännitys helpottuu.

KIVUNHOITO
Neurosonic hoitoa voi kokeilla myös erilaisten kiputilojen helpottamiseen. 

Neurosonic hoidoista voit lukea lisää täältä.

Sinun EI tule vastaanottaa Neurosonic-hoitoa seuraavissa tilanteissa:

Akuutti tulehdustila kehossa, flunssa & kuume, akuutti veritulppa, aktiivinen syöpä, raskaus, akuutit välilevyn pullistumat, vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus), välittömästi avoleikkauksen jälkeen tai jos sinulla on jokin muu verenvuodon vaara, sekä rokotuksien jälkeinen vuorokausi.

Varaa aika hoitoon ›

Bemer

Tule Bemer hoitoon ja heitä stressi pois ja vahvista immuunipuolustusta syksyä vasten!

Ihmiskeho voi parantaa itsensä ja taistella kipuja vastaan. Se voi kuitenkin tehdä tämän vain, jos kaikki toimii oikein, eli elimistön solut saavat kaiken tarvitsemansa. Näin ei useinkaan ole, koska verenvirtaus pienimpiin suoniin on heikentynyt. Tässä fysikaalinen verisuoniterapia voi auttaa. Sen on tieteellisesti todistettu parantavan mikroverenkiertoa. Parantuneen mikroverenkierron myötä Bemer-hoito voi auttaa esim, selkä-, nivel- tai lihaskivuissa ja myös haavojen heikentyneessä paranemisessa.

BEMER-hoito on fysikaalista verisuoniterapiaa, joka stimuloi pienten ja hyvin pienten verisuonten verenkiertoa ja siten koko verenkiertojärjestelmän ja kehon toimintaa.  Bemer-hoito parantaa ravintoaineiden ja hapen tarjontaa kehon soluille ja nopeuttaa aineenvaihduntatuotteiden poistumista. Näin hoito tukee elimistön omia säätelymekanismeja ja paranemisvoimia. Eikä vain paranemista, sillä yhdeksän käyttäjää kymmenestä sanoo, että he nukkuvat nyt paremmin. Hoito voi lievittää myös stressiä.

Bemer-hoito sopii erinomaisesti myös kalevalaisen jäsenkorjauksen yhteyteen, sillä sen on todistettu tukevan tehokkaasti monia terapiamuotoja ja lisäävän niiden vaikutusta. Bemer hoitoa voi useimmiten antaa myös silloin, kun esim. kalevalaista jäsenkorjausta tai hierontaa ei suositella. Hoito otetaan hoitoalustan päällä maaten ja vaatteet voivat olla päällä. Bemer-hoito ei välttämättä tunnu hoidon aikana miltään tai saatat tuntea lämmön tunnetta tai pientä kihelmöintiä. Hoitoa ennen ja sen jälkeen kannattaa juoda lasillinen vettä.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika